Suspendovan stadion FK Bor. Policija i tužilaštvo prebacuju loptu u istrazi

1550 0

BOR, (IST Media, Sportski Žurnal) Komesar fudbalske zone „Istok”, Neli Đorđević, suspendovao je teren FK Bora, nakon incidenta posle prvenstvene utakmice protiv Bukovika (1:3) u kojem je učestvovao čak i komesar za bezbednost FK Bora, Đavid Jaha, piše Sportski žurnal.

 

Prema pisanju ovog lista, posle dobijenih izveštaja zvaničkih lica, Neli Đorđević, komesar za takmičenje zone „Istok”, suspendovao je teren Borana, a predmet je predat Ivanu Nikoliću, disciplinskom sudiji, na dalji postupak i odlučivanje.

 

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Boru kažu za IST Media da je u vezi incidenta na utakmici FK Bor – Bukovik „postupak u toku“ i u fazi prikupljanja obaveštenja od strane Policijske uprave u Boru.

 

Bor je po svim izveštajim zasluženo poražen od kvalitetnijeg rivala, ali nezadovoljstvo porazom domaćini su iskalili na sudijama. Po izjavama službenih lica, kako piše žurnal, pola sata posle utakmice i napuštanja službenih prostorija, na sudije je nasrnulo više lica i fizički ih napalo.

 

Delegat Ivica Milojković iz Sokobanje, u dopunskom izveštaju, objasnio je da je Đavid Jaha, komesar za bezbednost Bora, uputio niz pogrdnih i uvredljivih reči i nasrnuo na glavnog sudiju Stefana Prvulovića iz Zaječara.

 

U izveštaju, kako navodi ovaj sportski list, dok su delegat i sudije pomoćnici pokušavali da spreče teži incident, umešalo se još jedno lice i Prvulovića pesnicom udarilo dva puta u predelu lica. U gužvi, kako stoji u dopunskim izveštajima, i komesar Đavid Jaha je udario drugog pomoćnika Nemanju Markovića iz Sokobanje u predelu lica.

 

Sudije i delegat u izveštajima smatraju da je napad bio isplaniran i pripremljen s obzirom da su napadači automobilima blokirali izlaz. Posle incidenta, službena lica su otišla do Policijske uprave u Boru, da bi prijavili napad, a potom i u Urgentni centar u Zaječaru da bi se utvrdio stepen povreda.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X