Ostali sportoviSport

Stotka kapitena borskog vaterpolo tima

Saša Madanović Vaterpolo klub Bor

Na fotografiji Saša Madanović

Vaterpolo klub Bor tradicionalno je krajem novembra ugostio prijateljski klub „Jezero“ iz Bele Crkve i na taj način nastavljena je i više nego odlična saradnja započeta pre nekoliko godina, pošto su odigrana tri meča u dva dana minulog vikenda.

Na toj utakmici, kapiten borskih delfina Aleksandar Madanović postigao je stoti gol za svoj tim, čime se pohvalio na Facebook strani.

Mnogi će reći da je bilo na slabim utakmicama, prijateljskim, turnirima i slično ali za mene su veliki. Posebno velikih 100 iz razloga što nemam priliku da igram često zbog uslova koje imamo, što moj sport uvek trpi, kad nema grejanja, kad je korona zatvara se bazen i slično. Zahvaljujem se svim saigračima na asistencijama i tolerisanju. Zahvaljujem se i mojoj porodici na toleranciji i odricanju i mojim nadređenima u firmi gde radim na slobodnim danima, i svim mojim prijateljima, napisao je Madanović.

Borski vaterpolisti su inače protiv “Jezera” slavili su u sva tri susreta a evo i strelaca:

Prva utakmica: VK Bor – VK Jezero 17 : 8
Vk Bor: B. Cvetkovski (4), U. Cvetkovski (3), Arifi (3), Jeličić (2), Jovanović Milan (2), Nikolić (1), Madanović (1),Lazarević (1), Jovanović Marko, Žikić.

Druga utakmica: VK Bor – VK Jezero 17 : 13
Vk Bor: Stanković (5), Madanović (4), Arifi (2), U. Cvetkovski (2), Jovanović Milan (2), Žikić, Lacković (1), B. Cvetkovski (1), Musić, Nikolić, Rajković.

Treća utakmica: VK Bor – VK Jezero 15 : 7

VK Bor: Nikolić (3), Stanković (3), Madanović (2), Jovanović (2), Đorić (2), Jeličić (1), Cvetkovski (1), Arifi (1), Rajković, Žikić, Lacković, Musić, Lazarević.

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Novi predsednik FK Bor Prelić: “FK Bor će biti veliki klub”. Milikić najavio rekonstrukciju stadiona

Miloš Marković

Još tri sportska kluba od posebnog značaja za Bor. Za sport iz budžeta 120 miliona dinara

Miloš Marković

[NAJAVA] Trofej Bora u basketu od 18. do 20. jula

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X