Stotine litara pijaće vode danima nepovratno odlazi u zemlju

400 0

BOR, (IST Media) Iz šahte sa instalacijama za pijaću vodu do objekta Tehničkog fakulteta u Boru, skoro nedelju dana šiklja mlaz vode i odlazi u zemlju. Kvar nije saniran uprkos hitnom pozivu radnika fakulteta da se preduzmu mere kako zdrava pijaća voda ne bi odlazila u zemljište ili pričinila materijalna šteta poplavom u prizemnim objektima Fakulteta.

 

“Nedugo nakon prijavljivenja kvara preduzeću „Vodovod“ došao je jedan radnik, ventil ili cev kraj koga šiklja voda obezbedio je običnom plastičnom kesom koju je mlaz probio i već nekoliko dana u zemljište odlaze velike količine viode”, saznali smo na fakultetu.

 

Voda iz šahte kroz zemljište ulazi u podrumske prostorije Fakulteta

 

Kako smo se uverili, voda iz šahte zbog nagiba terena izviruje nekoliko dana na više lokacija i preti da napuni podrumske prostorije fakulteta u kojima se nalaze i laboratorije.

 

Na naše interesovanje kada će se ovaj problem rešiti, u firmi Vodovod su bili zatečeni zbog iznetog problema. Rečeno nam je da će dežurna ekipa odmah izaći na teren.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Urbane priče No.2

Piše - 29. August 2013. 0
piše: Barska Mušica  Znam, nije me dugo bilo. Bio sam zauzet. Morao sam da doživim i ovo leto. Bez obzira…

U Zlatari – inkubator

Piše - 2. February 2012. 0
MAJDANPEK, 2. februara 2012. ( J.B.K., Ist Media) Gradovima u Srbiji, čiji Binzis inkubatori pomažu i podstiču pokretanje male privrede,…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X