Politika

Stamatović: Budućnost Srbije jeste na istoku, a ne na zapadu

 

izbori 2022

Predsednik stranke “Zdrava Srbija”, Milan Stamatović, posetio je Bor i u razgovoru sa građanima prezentovao program ove političke opcije.

Stamatović Program ove stranke odnosi se na decentralizaciju Srbije, kao i pomoć građanima da se oni pitaju, a ne da neko sa strane donosi odluke u njihovo ime.

Stamatović je istakao da razvoju poljoprivrede, stočarstva i turizma u ovom kraju može pomoći konkretnim primerima koji su primenjeni u opštini Čajetina.

 

Teška je situacija. Ne znači da je nemoguća i da građani Bora ne mogu da poprave standard i uslove živote. Svedoci smo da se eksploatiše ruda i da se na taj način zagađuje životna sredina. Mi se kao stranka zalažemo za zaštitu životne sredine i uvek govorimo da nije na prodaju zemlja, voda i vazduh. Mi treba da ubiramo plodove i prihode od rudnih bogatstava, a ne da činimo uslugu multinacionalnim kompanijama. Mi smo apsolutno protiv ulaska u Evropsku uniju, ali jesmo za saradnju sa državama EU tamo  gde država Srbija ima  svoje interese.Zalažemo se za što čvršću saradnju sa ruskom federacijom i smatramo da budućnost Srbije jeste na istoku, a ne na zapadu.

Kandidat za odbornika Zdrave Srbije u Boru je Boban Milojković, koji je na listi Vlaške stranke „Most“.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

[VIDEO] Dimnim bombama i transparentima, opozicija blokirala rad sednice SO Majdanpek

Ist Media

Marković: Državna revizorska institucija otkrila nezakonitosti u poslovanju Toplane

Ist Media

Kompletan spisak kandidata za poslanike: Ko se sve nalazi na listi „Srbija protiv nasilja“?

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X