Politika

SSP: Umesto izgradnje stadiona i sportskih terena, vlast da novac usmeri u olakšice za građane

SSP

 

Stranka slobode i pravde (SSP) u Boru apelovala je na gradsku vlast da odustane od projekata izgradnje stadiona i sportskih terena jer smatra da u vreme inflacije i svakodnevnih poskupljenja nisu prioritet, već da se sva raspoloživa sredstva ulože u olakšice za građane Bora.

Odlučeno je da Borani iz svog budzeta izdvoje preko 22 miliona dinara za novi fudbalski stadion, za sportski teren u naselju Metalurg preko sedam miliona, a milione i za ponovno i nepotrebno rekonstruisanje platoa Doma kulture i za izgradnju Muzeja sećanja na žrtve holokausta. Neka su sve ovo i lepi i potrebni projekti, ali trenutno nisu prioritet i apelujemo da budu odloženi, saopštila je SSP.

Ova stranka upozorava da je inflacija visoka, poskupljenja svakodnevna i da predstoji teška zima, te zato predlaže da se planirani novac preusmeri na pomoć kućnim budzetima, u vidu što više olakšica za građane Bora.

SSP podseća da je predlagala besplatnu užinu za osnovce, besplatne knjige i prevoz za srednjoškolce ali su svi njihovi predlozi odbijeni.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Predstavnici liste Srbija protiv nasilja razgovarali sa Boranima. Pozvali na glasanje i za podršku listi broj 7

Ist Media

Opozicija Bora: Gradonačelnik zloupotrebljava funkciju u izbornoj kampanji

Ist Media

Vesić obećao rekonstrukciju puta koje je JP “Putevi Srbije” obećalo pre tri godine

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X