SSP: Umesto izgradnje stadiona i sportskih terena, vlast da novac usmeri u olakšice za građane

85 0
SSP

 

Stranka slobode i pravde (SSP) u Boru apelovala je na gradsku vlast da odustane od projekata izgradnje stadiona i sportskih terena jer smatra da u vreme inflacije i svakodnevnih poskupljenja nisu prioritet, već da se sva raspoloživa sredstva ulože u olakšice za građane Bora.

Odlučeno je da Borani iz svog budzeta izdvoje preko 22 miliona dinara za novi fudbalski stadion, za sportski teren u naselju Metalurg preko sedam miliona, a milione i za ponovno i nepotrebno rekonstruisanje platoa Doma kulture i za izgradnju Muzeja sećanja na žrtve holokausta. Neka su sve ovo i lepi i potrebni projekti, ali trenutno nisu prioritet i apelujemo da budu odloženi, saopštila je SSP.

Ova stranka upozorava da je inflacija visoka, poskupljenja svakodnevna i da predstoji teška zima, te zato predlaže da se planirani novac preusmeri na pomoć kućnim budzetima, u vidu što više olakšica za građane Bora.

SSP podseća da je predlagala besplatnu užinu za osnovce, besplatne knjige i prevoz za srednjoškolce ali su svi njihovi predlozi odbijeni.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X