SSP – Organizovaćemo tribine i saslušati građane da ustanovimo postojeće probleme

53 0
SSP

 

Odbornici Stranke slobode i pravde (SSP) pozivaju građane da prisustvuju tribini koja će se održati 21. jula u 18h u mesnoj zajednici Staro selište.

Mislim da je ta Mesna zajednica poslednjih godina u velikim problemima na koje se lokalne vlasti nisu osvrtale. Naši sugrađani mogu da dođu i obave razgovor sa nama i daju svoje sugestije i predloge, kao i da nam ukažu na probleme, rekla je Gordana Marinović, članica ove stranke.

Na održanoj konferenciji su takođe podsetili da su postali parlamentarna stranka, te da sada imaju svoje odbornike u skupštini grada. Samim tim žele da institucialno deluju u korist svih građana.

Želimo da se pojavimo u svim mesnim zajednicama, da organizujemo tribine, saslušamo građane i na taj način vidimo koji problemi postoje pored onih koje smo već identifikovali, rekao je Slaviša Karabašević predsednik izvršnog odbora SSP.

Takođe dodaje da će odbornici njihove stranke zaista zastupati interese građana i da će se postarati da ti problemi kroz predloge novih tačaka javnog reda budu rešeni.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X