SSP: Bor nema uslova za karantin povratnika iz Kine

1599 0
karantin

BOR, (IST Media) Borski odbor Stranke slobode i pravde (SSP) ocenio je da Bor nema uslova za karantin povratnika iz Kine koji su zaposleni u kompaniji Ziđin i da provera zdravstvenog stanja mora biti urađena pri samom ulasku u Srbiju.

Smatramo da je ovakvo ponašanje gradske vlasti i Ministarstva zdravlja neodgovorno i zahtevamo hitnu reakciju državnih institucija, izjavila je medijima predsednica borskog odbora SSP Irena Živković.

Gradonačelnik Aleksandar Milikić je, u izjavi za medije, rekao da se radnici kompanije Ziđin zadržavaju u karantinu u Boru 14 dana, da bi se proverilo njihovo zdravstveno stanje, kao i da Ziđin preduzima sve neophodne mere kako bi se pratilo njihovo zdravstveno stanje.

Irena Živković je najavila da se povodom ove izjave obratila u formi zahteva za pristup informacijama od javnog značaja gradskoj upravi, Ministarstvu zdravlja, Opštoj bolnici Bor, kao i Policijskoj upravi Bor.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Lost and found festival (Video)

Piše - 26. July 2016. 0
BOR, (IST Media) – Prvi “pilot” festival “Lost and Found” održan je minulog vikenda na napuštenim bazenima u Brestovačkoj banji. Bio…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X