ŠRIF obeležio svoj dan, 1. novembar

430 0

BOR, (IST Media) Dodelom nagrada kolegama koji su svoj radni vek proveli u Javnom preduzeću „Štampa, radio i film“ i priznanjima zaposlenima koji su u ŠRIFU-u neprekidno 10, 20 i 30 godina, obeležen je 1. novembar, dan ovog preduzeća. 

 

ssrif proslava

 

Nagrađeni penzioneri su novinar Jovan Mitrović, urednik programa Ismet Hotnjanin, urednici Dragan Marjanović i Milutin Antić i muzički urednik Živojin Stanić. Za zalaganje i izuzetan doprinos radu uručene su zahvalnice i pokloni zaposlenima u svim sektorima.

 

Direktor ŠRIF-a Vladan Novović se zahvalio zaposlenima i onima koji su nekada gradili to preduzeće .

 

Od prošlogodišnje proslave, različite novine obeležile su poslovanje Javnog preduzeća Štampa, radio i film. Među poslednjima su Jutranji program vikendom i bogat dečiji i obrazovni program.

 

Osim vesti na vlaškom i romskom jeziku, Televizija Bor emituje još i vesti na znakovnom i rumunskom jeziku. U ovom periodu svet dana ugledao je i Bilten oko istoka, štampano izdanje vesti iz Bora i regiona.

 

Uz menadžment i urednički tim, iza programa Televizije Bor stoje i svi zaposleni, pa je ovogodišnji dan preduzeća bio prilika da se zaslužni i nagrade. Za rad i zalaganje nagrađeni su novinari Zlatja Marković i Ljiljana Đorđević, snimatelj Dragan Vasilić, realizator Ilija Žikić i knjigovođa Nevlida Levkić.

 

Na ovaj dan pre 66 godina počelo je informisanje u Boru. Preteča Javnog preduzeća „Štampa, radio i film“ bio je „Borski Kolektiv“ – osnovan kao organ sindikalne podružnice Saveza Rudara preduzeća Rudnici bakra i Topionice Bor. Kao dan osnivanja, 1. novembar obeležava i redakcija lista „Kolektiv“ RTB-a Bor.

 

IST Media čestita kolegama praznik.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X