ŠRIF obeležio svoj dan, 1. novembar

384 0

BOR, (IST Media) Dodelom nagrada kolegama koji su svoj radni vek proveli u Javnom preduzeću „Štampa, radio i film“ i priznanjima zaposlenima koji su u ŠRIFU-u neprekidno 10, 20 i 30 godina, obeležen je 1. novembar, dan ovog preduzeća. 

 

ssrif proslava

 

Nagrađeni penzioneri su novinar Jovan Mitrović, urednik programa Ismet Hotnjanin, urednici Dragan Marjanović i Milutin Antić i muzički urednik Živojin Stanić. Za zalaganje i izuzetan doprinos radu uručene su zahvalnice i pokloni zaposlenima u svim sektorima.

 

Direktor ŠRIF-a Vladan Novović se zahvalio zaposlenima i onima koji su nekada gradili to preduzeće .

 

Od prošlogodišnje proslave, različite novine obeležile su poslovanje Javnog preduzeća Štampa, radio i film. Među poslednjima su Jutranji program vikendom i bogat dečiji i obrazovni program.

 

Osim vesti na vlaškom i romskom jeziku, Televizija Bor emituje još i vesti na znakovnom i rumunskom jeziku. U ovom periodu svet dana ugledao je i Bilten oko istoka, štampano izdanje vesti iz Bora i regiona.

 

Uz menadžment i urednički tim, iza programa Televizije Bor stoje i svi zaposleni, pa je ovogodišnji dan preduzeća bio prilika da se zaslužni i nagrade. Za rad i zalaganje nagrađeni su novinari Zlatja Marković i Ljiljana Đorđević, snimatelj Dragan Vasilić, realizator Ilija Žikić i knjigovođa Nevlida Levkić.

 

Na ovaj dan pre 66 godina počelo je informisanje u Boru. Preteča Javnog preduzeća „Štampa, radio i film“ bio je „Borski Kolektiv“ – osnovan kao organ sindikalne podružnice Saveza Rudara preduzeća Rudnici bakra i Topionice Bor. Kao dan osnivanja, 1. novembar obeležava i redakcija lista „Kolektiv“ RTB-a Bor.

 

IST Media čestita kolegama praznik.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X