Srbija Ziđin Koper pomaže sanaciju posledica poplava na području Bora

122 0
krivelj sanacija poplave Zidjin

 

U toku je sanacija posledica junskih poplava na području Bora, a taj posao u selu Krivelj obavlja mehanizacija javno-komunalnih preduzeća i mašine Srbija Ziđin Koper.

Delegacija Ziđin Koper je sa predstavnikom Saveta mesne zajednice Krivelj Daliborom Stankovićem razgledala sve lokacije koje po mišljenju meštana sela urgentno treba sanirati.

Inspekcijom na terenu utvrđeno je da su oštećeni putevi koji vode do nekoliko domaćinstava u naselju Banjica, kao i kanal iznad ovog naselja.

Potrebna je i sanacija klizišta koje se pojavilo na putu Krivelj selo-Mali Krivelj, kao i mosta kod Ujove reke, ukazali su Kriveljani.

krivelj sanacija poplave Zidjin 2

Šef kabineta generalnog direktora Ziđin Koper Branislav Dobromirović, rekao je da je u naselju Banjica sedam domaćinstava nakon poplava ostalo odsečeno od ostatka Krivelja, pa je prioritet da se taj put što pre popravi.

Reč je o deonici dužine oko dva kilometra, koju ćemo nakon sanacije nasipati i rizlom. Kanal iznad “Banjice” ćemo očistiti i položiti nove betonske cevi, rekao je Doromirović.

krivelj sanacija poplave Zidjin 3

On je dodao da su ti poslovi u toku i obavljaju se kompanijskom kombinovanom mašinom, dok će za sanaciju klizišta i mosta kod Ujove reke biti angažovani  utovarivači i kamioni.

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X