SPS-PUPS-JS: U Srbiji nema viška radnika

265 0

BOR, Predstavnici koalicije SPS-PUPS-JS istakli su na konvenciji u Boru da se zalažu za zakone koji zapošljavaju radnike, jer nema viška radnika, već manjka posla i nesposobnih menadžera. Dodaju da na izbore izlaze sa rezultatima rada, a ne sa nerealnim obećanjima.

 

SPS-PUPS-JS
Foto: Fonet

 

Nemamo viška radnika, već manjka posla i nesposobnih menadžera, rekli su predstavnici koalicije SPS-PUPS-JS na konvenciji u Boru. Kažu da je njihov kapital ono što su uradili do sada, i da ne ulaze u kampanju sa nerealnim obećanjima.

 

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma rekao da nesposobni moraju da odu 16. marta, a da dođu sposobni menadžeri.

 

Istakao je da je ova koalicija opstala šest godina, da ih nisu posvađale funkcije, i da je to dokaz da imaju sposobne kadrove.

 

Potpredsednik SPS-a Žarko Obradović naglasio je da ta koalicija, za razliku od ostalih stranaka, u ove izbore, kao kapital, unosi ono što su uradili u proteklim godinama.

 

”Vratili smo Srbiju na prvu stranicu Evrope, započeli pregovore o priključenju Evropskoj uniji, što je istorijski događaj”, istakao je Obradović koji smatra da neke od stranaka ”idu po Srbiji i obećavaju kule i gradove”.

 

Kao jedan od uspeha ove koalicije, Milan Krkobabić, potpredsednik PUPS-a izdvojio je stabilnost penzija i izdvajanje trinaeste penzije za pola miliona penzionera čije su penzije manje od 15 hiljada dinara.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X