SPS-PUPS-JS: U Srbiji nema viška radnika

302 0

BOR, Predstavnici koalicije SPS-PUPS-JS istakli su na konvenciji u Boru da se zalažu za zakone koji zapošljavaju radnike, jer nema viška radnika, već manjka posla i nesposobnih menadžera. Dodaju da na izbore izlaze sa rezultatima rada, a ne sa nerealnim obećanjima.

 

SPS-PUPS-JS
Foto: Fonet

 

Nemamo viška radnika, već manjka posla i nesposobnih menadžera, rekli su predstavnici koalicije SPS-PUPS-JS na konvenciji u Boru. Kažu da je njihov kapital ono što su uradili do sada, i da ne ulaze u kampanju sa nerealnim obećanjima.

 

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma rekao da nesposobni moraju da odu 16. marta, a da dođu sposobni menadžeri.

 

Istakao je da je ova koalicija opstala šest godina, da ih nisu posvađale funkcije, i da je to dokaz da imaju sposobne kadrove.

 

Potpredsednik SPS-a Žarko Obradović naglasio je da ta koalicija, za razliku od ostalih stranaka, u ove izbore, kao kapital, unosi ono što su uradili u proteklim godinama.

 

”Vratili smo Srbiju na prvu stranicu Evrope, započeli pregovore o priključenju Evropskoj uniji, što je istorijski događaj”, istakao je Obradović koji smatra da neke od stranaka ”idu po Srbiji i obećavaju kule i gradove”.

 

Kao jedan od uspeha ove koalicije, Milan Krkobabić, potpredsednik PUPS-a izdvojio je stabilnost penzija i izdvajanje trinaeste penzije za pola miliona penzionera čije su penzije manje od 15 hiljada dinara.

 

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X