SPS-PUPS-JS: Nastavljamo tamo gde smo stali

333 0

BOR – Predstavnici koalicije SPS-PUPS-JS predstavili su na današnjoj konferenciji svoj program na lokalnom novou i naglasili da su kapitalna ulaganja, za koja se oni zalažu, od najvećeg interesa za građane Opštine Bor.

 

„Mi nismo protiv „lickanja“ i sitnog uređivanja gradskih i seoskih sredina Opštine Bor, ali smo za kapitalna ulaganja od interesa za opštinu i sve građane. Mi ćemo se zalagati da obezbedimo slične uslove življenja kako na selu i u gradu, jer svaki građanin seoske mesne zajednice zaslužuje da ima asflatiranu ulicu, da pije zdravu vodu, ima uređenu kanalizacionu mrežu, da mu ulice budu osvetljene i da ima kvalitetno strujno napajanje“, istakao je Dragan Žikić, predsednik Opštinskog odbora SPS-a.

 

Žikić je dodao da mnoge ciljeve koalicija u prethodnom periodu nije bila u mogućnosti da realizuje zato što nisu imali dovoljan broj odbornika i da od građana Opštine Bor očekuje mnogo veće poverenje i broj glasova.

 IMG_0059

 

Miroslav Bačilović, predsednik Opštinskog odbora PUPS-a podsetio je na upeh ove koalicije koji je postignut u pregovorima sa MMF-om.

 

Uspeli smo zajednički da odbranimo naše zahteve i penzije ne da nisu smanjene, kao što su to zahtevali iz MMF-a, nego čak se i koriguju, ondnosno pridržavamo se onog našeg načela 3P – penzije prate plate. Kako rastu plate u javnom sektoru, tako rastu i penzije“, rekao je Bačilović.

 

On je istakao da PUPS nije samo partija penzionera, već je njen program usmeren i ka zaposlenima, socijalno ugroženima, raseljenim i izbeglim licima, i licima sa invaliditetom.

 

Goran Vukadinović, predsednik Okružnog odbora JS, nagasio je da će se dobar deo onoga po čemu je poznata Jagodina preslikati i na Bor.

 

Pobedom na izborima u Boru, mi ćemo obezbediti da jednom mesečno bude otvoren dan za prijem građana, obezbedićemo materijalna sredstva za pomoć svakom đaku-prvaku, povećaćemo agrarni budžet na ne manje od 35 miliona, a sve u cilju razvoja poljoprivrede. Obezbedićemo stipendije studentima koji imaju prosek ocena viši od 8,5, a takođe i studentima deficitarnih zanimanja koja su značajna za Opštinu Bor, kao i onima iz socijalno ugroženih porodica“, zaključio je Vukadinović.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X