Spremite se za urbanu eksploziju u Brestovačkoj banji. LOST AND FOUND Festival

593 0

 

BOR, (IST Media) Lost & Found festival, jedinstvena kulturna manifestacija sa autentičnim muzičkim programom, umetnost i urbanu kulturu, održaće se drugu godinu zaredom na jedinstvenom prostoru – napuštenim bazenima u Brestovačkoj banji kod Bora, od 21. do 23. jula, a evo kako će program biti organizovan.

 

★ SUB LEVEL STAGE (MAIN STAGE)
★ ZION STAGE (REGGAE STAGE, CHILL STAGE)
★ DVE GRAFFITI ZONE
★ ART ZONA (IZLOŽBE, MARKET ŠTANDOVI)
★ HOLY FIRE ZONA
★ CHILL OUT ZONA
★ AFTER PARTY (BORSKO JEZERO)

 

 

Ovogodišnji festival nosiće podnaslov “The Way Back“ (povratak), sa porukom povratka fundamentalnim stvarima – prirodi. Ekipa upornih entuzijasta iz Bora okupljena u organizaciji Wave, uspeli su, tako, da po drugi put organizuju vrlo složenu urbanu manifestaciju, jedinu takve vrste u opštini Bor gde će se ovog leta organizovati skroman i nekreativan letnji kulturni program. Da li je ovo zbog tanke kase opštinskog budžeta ili ne, svejedno, mladi iz Wave su pokazali da se Boru može organizovati i komercijalni program koji će grad staviti na mapu urbane Srbije.

 

Festival će ugostiti brojne muzičare i umetnike iz zemlje i regiona, pa će posetioci imati priliku da uživaju u autentičnom muzičkom programu i mural/grafiti kulturi koja je sastavni deo ove manifestacije. Kao i na prvom izdanju, posetioci mogu da očekuju sve mere bezbednosti i standarde festivala, kao što su prodaja hrane i pića, dežurna hitna pomoć, dežurna vatrogasna jedinica, toaleti, tehnička voda itd.

 

“Ulažemo napore da čitavu priču podignemo na viši nivo, tako da će glavni događaj u Brestovačkoj banji ove godine trajati dva dana, a za treći dan smo pripremili i specijalan after party “Kad je bal nek je minimal” na plaži kod hotela “Jezero”. Pored toga, festival dobija i novi “Zion” stejdž na kome će publika imati prilike da uživa u reggae/dub zvucima i premijerno sluša specijalnog gosta sa Jamajke”, najavljuje organizator. 

 

 Evo kako je bilo 2016.

 

 

Karte za oba dana možete kupiti po ceni od 1.000 dinara, pojedinačnu kartu za 600 dinara, dok će na dan festivala koštati 100 dinara više. 

 

Ponuda 5+1 važi do 20.jula a ulaz za decu sa roditeljima se ne naplaćuje

 

Prodajna mesta u Boru:
★ Romansa
★ Casper
★ Panta Rei

 

Karte možete rezervisati putem telefona 069/763243

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X