Spremite se da statirate u filmu u kome glume Laušević, Trifunović, Cvetković…

473 0

BOR (IST Media, Aleksander Ilić) U Boru trenutno borave članovi filmske ekipe i producentske kuće “Salamander Media” iz Beograda, koji su Bor odabrali kao lokaciju za snimanje filma “Volja sinovljeva” mladog reditelja Nemanje Ćeranića. Prilikom dosadašnjeg obilaska i onoga što su videli, Bor im se učinio kao prelep grad.

 

Kako portal IST Media nezvanično saznaje od pojedinih članova tima, za potrebe snimanja određenih scena će najverovatnije biti potrebni statisti. Za sada, međutim, još uvek zvanično nije upućen poziv za kasting.

 

Takođe, bilo je reči i o uključivanju u projekat osoba koje možda poseduju određene rekvizite, kao što su stari automobili, motori ili neki interesantan stari i neobičan predmet.

 

Filmadžije kažu da će sa njima biti moguća saradnja zavisno od scenografije. Osim toga,  članovi tima su otvoreni za sve predloge i sugestije.

 

Povodom posete gostiju iz Beograda, u sali Skupštine opštine Bor upriličen je prigodan prijem, a domaćin u ime opštine, predsednik opštine Bor Aleksandar Milikić nije krio oduševljenje što je baš ova lokalna komuna izabrana kao pogodno mesto za već sedmi film koji se snima na njenim prostorima.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X