Spaskovski: Na izborima u Boru SNS,SPS, JS a deo vlasti možda i nekoj manjoj stranci

985 0

 

BOR, Ako je suditi po izjavi lidera SNS u Boru, generalnog direktora RTB Bor, Blagoja Spaskovskog, na predstojeće lokalne izbore u Boru možemo očekivati koalicioni nastup SNS-SPS-JS.

Spaskovski, međutim, nije isključio mogućnost da u buduću lokalnu vlast uđe još neka “manja stranka”.

“Na narednim izborima za odbornike u Skupštini opštine Bor nastupiće koalicija koju će činiti SNS, SPS i Jedinstvena Srbija, a možda i još neka manja stranka”, obelodanio je prilikom otvaranja ambulante na II kilometru prvi čovek borskih naprednjaka.

Predstavnici gradske vlasti, lideri iz vrha SNS i SPS, Blagoje Spaskovski i njegov dojučerašnji partijski kolega Nikola Šainović, istakli su da će u optinama gde vlast ima koalicija SNS-SPS nastaviće se ulaganje u poboljšanje zdravstvene zaštite, čime je praktično počela ovogodišnja predizborna kampanja.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

There are 1 comments

  1. Kako nije sramota vodeće političare Bora da, u predizbornoj kampanji, veličaju otvaranje ambulante “Rudar” u onom bunkeru, a već duže od godinu dana radita ambulanta. U tom bunkeru niti ima prirodne svetlosti niti vazduha, te preti opasnost da se uguše lekari, sestre i pacijenti. Oni se pretrgli sa investicijama od 300.000 dinara. Zamajavanje građana i njihovo slikanje za javnost, kao i troškove za njihovo obezbeđivanje, više koštaju. Tamo gde se dohvati Sosa, “trava” ne raste. Monumentalno mu je delo uništavanje RTB Bor (zatvorena je kompletna prerađivačka industrija u Boru, a ostala je proizvodnja kao što je bila daleke 1938. godine), kadrove i radnu snagu. Od nekada 25.000 radnika u RTB Bor, sada je ta cifra degradirana na 5.000 zapošljenih. Urušavanje RTB Bor i opštine Bor, pod palicom Sose, se nastavlja, te i država više nije u stanju da ispravi te greške.

    Odgovori

Leave a comment

Your email address will not be published.

X