SNS-SPS-JS pobedili u Boru. Cenzus prešla koalicija Mi ili oni, Dosta je bilo – Dveri i Most

4244 0
22:00 Podaci SPS sa 45 od 47 biračkih mesta:

1. ALEKSANDAR VUČIĆ – Zato što volimo Bor – Srpska napredna stranka – Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije 59% ( s tim da je moguće proći preko 60 procenata)

2. POKRET ZA NOVO DOBA BOR – Zoran Petrović Petraš – 2,48

3. „MI ILI ONI! UJEDINjENI ZA BOR – Narodna stranka – Demokratska stranka – Vlaška narodna stranka – Zajedno za Srbiju – Demokratska stranka Srbije – Socijaldemokratska stranka – Dragan Marković“ – 16,09

4. DOSTA JE BILO I DVERI SRPSKE – DA OVI ODU, A DA SE ONI NE VRATE 8,02

5. Glasam za omladinu – Vladimir Stojičević – 4,37

6. VLAŠKA STRANKA „MOST“ – BOR U SRCU – MIKI JANOŠEVIĆ – 4,25

7. Republikanska Stranka – Republikanus Part – Dejan Milić – 0,98

8. ODGOVORNO I DOMAĆINSKI ZA BOR (Srpska radikalna stranke – dr Vojislav Šešelj, Ujedinjena seljačka stranka – Milija Miletić) – 2,06

21:56 Aleksandar Vučić “U Boru je koalicija SNS-SPS-JS osvojila 60,03 odsto glasova.
21:30 Koalicija SNS-SPS-JS je na osnovu do sada prebrojanih glasova osvojila u Boru oko 60 odsto poverenja biračkog tela izašlog na glasanje, saznaje IST Media. Iznad cenzusa je koalicija Mi ili oni sa oko 16 odsto glasova, Dosta je bilo osam procenata a i Vlaška stranka Most, prema dosadašnjim rezultatima, verovatno ulazi u lokalni parlament.
19.25. Prema podacima OO SPS u Boru, do 19 sati je glasalo 52,8 birača, što je manje nego na predsedničkim izborima 2017. godine.
18:00 Do 18 sati u Boru je glasalo 47,5 posto upisanih u birački spisak, rečeno je IST Media u Opštinskoj izbornoj komisiji.
13:07h Jedna od političkih partija koja učestvuje na izborima u Boru podnela je borskoj policiji krivičnu prijavu protiv više NN lica zbog narušavanja izbornih pravila. “Policiji smo prijavili da se sinoć gradom kretalo više crnih džipova bez registarskih tablica, da se od ranih jutarnjih sati u naseljima ‘Sever’ i ‘Staro’ i ‘Novo selište’ biračima dele paketi sa nemirnicama”, rekao je jedan od političara koji učestvuje na izborima.
12:09h Prema podacima Socijalističke partije Srbije, do 11 sati je glasalo oko 15 odsto birača što je na nivou prošlogodišnjih predsedničkih izbora.
11:21h Jadan od kandidata za odbornike u SO Bor, snimio je iz svog automobila u naselju “Sever” kombi vozila negotinske registracije koji organizovano iz romskih naselja vode birače na glasanje, sa spiskovima u rukama.
screenshot: Facebook
10:30h U Boru se danas održavaju izbori za Skupštinu opštine Bor. Pravo glasa ima 43.838 birača a glasa se na 47 biračkih mesta.
Prema podacime Opštinske izborne komisije, sva biračka mesta su otvorena na vreme.
Do 10 sati je glasalo 9,3 odsto birača i za sada nema prijava o eventualnim neregularnostima.

 

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X