SNS: DS nije spreman da vodi opštinu bez greške

341 0

MAJDANPEK,  (IST Media) Opštinska izborna komisija je nakon uvida u dokumentaciju koju je podnela Demokratska stranka naložila toj stranci da u roku od 48 sati uredi predlog liste.

 

Naziv liste “Demokratska stranka – Dragan Popovic Pop” treba urediti u skladu sa ovlašćenjem predsednika stranke Bojana Pajtića, pošto je u nazivu ime stranke napisano spojeno, što ne odgovara ovlaščenju”, kaže Dejan Škorić, predsednik opštinske Izborne komisije.

 

Ovakvu grešku Demokratske strane, osudili su članovi SNS-a, napominjući da takvi ljudi ne mogu da vode opštinu.

 

Nisu uspeli ni listu da predaju u potpunosti i bez greške, što dovoljno govori o njima i njihovoj nespretnosti. To je dokaz da nisu spremni ni da vode ovu opštinu bez grešaka”, kaže Dejan Vagner, nosilac liste Srpske napredne stranke.

 

Opštinska Izborna komisija danas je donela i zaključak o upućivanju zahteva odborničkim grupama za dostavljanje predloga njihovih predstavnika u stalnom sastavu biračkih odbora.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Danube Fun Fest u Donjem Milanovcu

Piše - 10. August 2015. 0
DONJI MILANOVAC, (IST Media, Jelena Bujdić Krečković) – Iako prvi, Danube Fun Fest, edukativno-sportski i zabavni međunarodni festival u organizaciji…

There are 1 comments

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X