Snoop Dog na mejnu, Fatboy Slim na Dance areni podigli temperaturu u Novom Sadu (VIDEO)

504 0

NOVI SAD, (Saša Trifunović, IST Media) Drugo veče EXIT R:evolution festivala započelo je domaćim rokenrol zagrevanjem na Main Stage-u uz nastup beogradskog benda Kanda, Kodža i Nebojša, a verovatno jedan od najnadahnutijih nastupa imala je čudnovata Alice Rusell, koja je dokazala zašto je najveća nova zvezda britanske muzičke industrije.

 

Sjajan nastup imali su i momci iz beogradskog sastav Bad Copy, koji su na oduševljenje domaće publike imali dovoljno brzih reči i hip-hop ritma za više nego uspešan nastup. A onda je, pred oko 35.000 ljudi, na binu istrčao  Snoop Dogg, sada Snoop Lion i izazvao eksploziju pozitivne energije. Opušten, kakav jeste, uz malo uličnog šarma, Snoop nas je sa svojim dijamantskim mikrofonom ostavio bez daha, izvodeći stare hitove, ali i nove numere inspirisane reggae nasleđem.

 

main 2013

 

 

“Bio je ovo fantastičan koncert. Publika u Srbiji je odlična. Imate odličan festival i čast mi je što sam bio deo energije koju nosi Exit”, poručio je muzičar čiji ćemo nastup na Exitu 2013 još dugo nositi u koncertnim sećanjima.

 

Pored uvek fenomenalne glavne bine, Fusion je doživeo ekstazu kada je na scenu izašao Kiril Džajkovski. Trube, saksofon, mistični i snažni zvuk juga uz repovanje pevačice, posebno je oduševio strance. Latino stage nas je odveo u srce Španije, a kao i uvek odisao je pozitivnom atmosferom, nasmejanim ljudima i plesnim ritmovima. Gaia Xperiment Trance stage pokazao je da je definitivno bilo vreme da dobije svoje mesto na festivalu.

 

Kada je Fatboy Slim stupio na scenu, Dance Arena se napunila u rekordnom roku.

 

FBS

 

Večeras se očekuje festival na festivalu, Warriors Dance kao uvod, a onda The Prodigy, koji su se na EXIT-u već prilično odomaćili.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X