Smenjen Branislav Stojadinović, načelinik Policijske uprave u Boru

94 0

Gde je puklo? Foto: Milikić i Stojadinović

Načelnik Policijske uprave u Boru Branislav Stojadinović, smenjen je sa te funkcije, saznaje Ist media.

Saša Mitrović
Saša Mitrović

Kako saznajemo, funkciju načelnika obavljaće pukovnik policije Saša Mitrović (1972) iz Beograda, koji je bio na visokim funkcijama u policiji, između ostalog bio je i pomoćnik direktora srpske policije.

Smena Stojadinovića usledila je oko godinu dana nakon što je gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić na konferenciji za novinare javno prozvao sada već bivšeg načelnika zbog niza incidenata u kojima je u kratkom periodu oštećen automobil profesora Elektro-mašinske škole, kada je zapaljen automobila dierktoru jedne škole pod još potpuno nerazjašnjenim okolnostima.

Nešto ranije zabeležen je i napad na profesora srednje škole, osvanuli su pogrdni natpisi na vratima stana direktora jedne obrazovne ustanove, prećeno je predsednici Stranke Slobode i pravde u Boru Ireni Živković a izazvan je i požar na stadionu FK Zlot.

Tako nešto neću da dozvolim, i ako se u narednom periodu ovi slučajevi ne rasvetle a počinioci ne privedu pravdi, lično ću od Ministra unutrašnjih poslova tražiti da pošalje nekoga ko je sposoban da brine o bezbednosti naših građana, oštro je reagovao gradonačelnik.

Milikić je tada rekao da se Borani u svom gradu ne osećaju bezbedno.

Kako saznaje NovaS, Stojadinović je navodno smenjen zbog loših rezultata rada i biće raspoređen na radno mesto koordinatora u Policijskoj upravi u Zaječaru.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X