Smene u Toplani, 3. oktobru i Sportskom centru. Evo ko je predložen za nova direktorska mesta

323 0
skupstina grada Bora

 

Članovi Gradskog veća u Boru usvojili su na 47. sednici predloge novih kadrovskih rešenja u JKP „Toplana“ i „3. oktobar“, kao i u Sportskom centru „Bobana Momčilović Veličković“.

Umesto dosadašnjeg vd direktora Dragana Veličkovića predložen je dosadašnji član Gradskog veća, inženjer elektrotehnike Igor Janković.

igor jankovic
Čeka ga vruć kesten u Toplani

Kako je obrazloženo, on će biti u obavezi da sprovede planove za narednu godinu o uvođenju grejanja Bora na gas, uz pomoć jednog kotla na ugalj.

Smenjen je i direktor „3. oktobra“ Radmilo Guševac, koga bi trebalo da zameni Nenad Kračunović, diplomirani inženjer šumarstva, koji je do sada u Gradskom veću bio zadužen za poljoprivredu i ruralni razvoj.

Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić rekao je da je dosadašnja vd direktorka Sportskog centra Bojana Dlbokić podnela ostavku iz ličnih razloga, a predlog je da na njeno mesto dođe Zaviša Milosavljević, fudbalski trener i diplomirani profesor fizičkog vaspitanja.

zavisa milosavljevic
Milosavljević – Dokazani trener i pedagog na tri kontinenta

Kako je nakon sednice rekao Milikić, zadatak Milosavljevića biće da kvalitet usluga u ovoj ustanovi podigne na viši nivo.

O ovim predlozima odlučivaće odbornici Skupštine grada Bora na sednici koja treba da bude održana 19. maja.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X