UncategorizedНекатегоризовано

Šleperi izazvali probleme u saobraćaju kod Valakonjskog brda

BOR/ZAJEČAR, (IST Media) Zbog klizavog kolovoza koji je prekriven snegom, dva putnička automobila prevrnula su se danas kraj puta nedaleko od Boljevca, rekli su za IST Media očevici.

 

Ilustracija
Ilustracija

 

Prema dobijenim podacima vozača koji su tokom podneva prošli ovim magistralnim putem, od Bora do Paraćina put raščišćavaju kamioni sa raonicima, ali zbog velike količine padavina, putevi su potpuno prekriveni snegom.

 

U Policijskoj upravi u Zaječaru su nam rekli da niko nije prijavio sletanje vozila sa puta, pa se pretpostavlja da nije bilo povređenih i veće materijalne štete.

 

“Policiji je prijavljeno da je prema Boljevcu kod sela Valakonje otežano kretanje vozila, jer su se dva šlepera preprečila na putu”, rekla je portparol PU Zaječar Sanja Dimitrijević.

 

Upravnik redovnog održavanja “Strabaga”, firme koja održava puteve u istočnoj Srbiji, Srećko Milenović, rekao nam je da ovu deonicu čiste tri kamiona sa ronicima, i da se na put baca mešavina soli i rizle.

 

On je ocenio da će i pored neprekidnih padavina putevi u istočnoj Srbiji biti prohodni za saobraćaj, i ponovio zabranu kretanja za šlepere u celoj Timočkoj Krajini.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

SSP: Vlast urušava borsko zdravstvo upućujući radnike javnog sektora na sistematske preglede u privatne domove zdravlja

Ist Media

The Way To Search For Hard anodized cookware Brides On the internet and Get Great Asian Wife

Ist Media

The Last Word Information To Vietnamese Wedding brides

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X