Slaviša Lekić izabran za novog predsednika NUNS-a

333 0

Skupština Nezavisnog udruženja novinara Srbije izrabrala je danas poznatog novinara Slavišu Lekića za predsednika Udruženja. Novi predsednik NUNS-a će tu funkciju obavljati do Izborne Skupštine NUNS-a koja će se održati u maju 2018. godine.

 

Slaviša Lekić (Foto: Medija centar)

 

Slaviša Lekić je postao predsednik NUNS-a posle Vukašina Obradovića, koji je posle sedam godina rukovođenja NUNS-om nedavno podneo ostavku, godinu dana pre zvaničnog isteka njegovog drugog mandata.

 

Na današnjoj Skupštini NUNS-a za Slavišu Lekića je glasalo 126 redovnih članova Udruženja. Drugi kandidat Željko Bodrožić dobio je 68 glasova.

 

U obraćanju Skupštini, novi predsednik Slaviša Lekić je ocenio da je više od časti, ali u isto vreme i obaveza i odgovornost biti na čelu NUNS-a.

 

Zahvaljujući dosadašnjem predsedniku Vukašinu Obradoviću na uspešnom vođenju Uruženja, Lekić je najavio da će nastaviti sve što je NUNS sa Obradovićem radio poslednjih godina. Članovima Skupštine Lekić je poručio: “Želim da sa vama nastavim njegovu misiju. Neće biti brže, jače, bolje, kao što slušamo ovih dana, ali će biti bučnije i žešće”.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Detalj sa današnje utakmice

OFK Bor savladao Juhor 4:1

Piše - 4. May 2013. 0
BOR, (Ist Media Dragan Popaz) Fudbaleri OFK Bora izvojevali su vrednu pobedu nad timom Juhora iz Obreža pred svojim navijačima…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X