Slatina remizirala sa Majdanpekom

799 0

Pomoravsko – Timočka zona

Utakmica 10.kola Pomoravsko – Timočke zone koja je odigrana na neutralnom terenu “Kablova” u Zaječaru, zbog suspenzije terena u Slatini, sa pravom je proglašena utakmicom visokog rizika. Glavni sudija Željko Trifunović iz Knjaževca imao je pune ruke posla, podelio je šest žutih i četiri crvena kartona. Prvo poluvreme obilovalo je šansama na obe strane, ali do kraja poluvremena mreže su mirovale (0:0). U nastavku susreta Slatina je došla u vođstvo preko Jovanovića u 50 minutu (1:0), sa igračem manje na terenu, a da prednost udvostruči imao je Čaurević u 56.minutu čiji je kazneni udarac odbranio gostujući čuvar mreže Mijucić. Gosti su poravnali rezultat sa bele tačke u 75.minutu, strelac bio je Aleksovski (1:1). Iako su gosti bili brojčano nadmoćniji, u drugom poluvremenu nisu izvojevali pobedu.

Detalj sa utakmice OFK Slatina-FK Majdanpek

Zaječar – Gledalaca 100. Sudija: Željko Trifunović (Knjaževac). Strelci: (Slatina) V. Jovanović u 50 minutu (Majdanpek) M. Aleksovski u 75 minutu iz kaznenog udarca. Žuti kartoni: (Slatina), M.Cokić, D.Čaurević (Majdanpek), M.Golubović, D.Sovrlić, S.Mijucić, M.Mihajlović. Crveni kartoni: (Slatina), I.Rančić, Z.Đorđević, N.Stojanovski, (Majdanpek), A.Aleksovski. Igrač utakmice: S.Mijucić.

SLATINA: A.Milenković, N.Stojanovski, M.Popović, M.Cokić, B.Đorđević, N.Đurić(M.Dragulović), Z.Đorđević, V.Jovanović, I.Rančić, D.Čaurević, S.Rajković.
MAJDANPEK: S.Mijucić, B.Lazarević, M.Radenković, N.Višnjić, A.Aleksovski, B.Ceger, M.Mihajlović(A.Ranđelović), M.Golubović, D.Sovrlić, M.Aleksovski, N.Balanović.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X