Skupština bez kvoruma, došlo samo 9 odbornika

207 0

so bor featuredBOR, (IST Media) Sednica Skupštine opštine Bor, koja je bila zakazana za danas, odložena je zbog nedostatka kvoruma i njeno održavanje najavljeno je za 16. april.

 

U zakazano vreme došlo je svega devet odbornika, među kojima nije bilo predstavnika Srpske napredne stranke, što se tumači nesporazumima u toj partiji, koji tinjaju već duže vreme.

 

Među najznačajnijim tačkama dnevnog reda bila su imenovanja vršioca dužnosti direktora u Javno komunalnom preduzeću Toplana,  zašta je predložen Darko Milićević, i Vodovodu – Zoran Marković.

 

Odbornici su trebali da glasaju o Programu uređenja građevinskog zemljišta i održavanju komunalne infrastrukture, kojima je predviđeno da u 2015. godini za kapitalne investicije, pripremu, održavanje i opremanje građevinskog zemljišta, bude izdvojeno 300 miliona dinara.

 

Na dnevnom redu je bilo i rešavanje problema napuštenih pasa i mačaka, predlozi odluka o stipendiranju studenata čiji je prosek veći od osam i po i donošenje odluke o povratku Oktobarske nagrade Bora, umesto Đurđevdanske.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X