Skupština bez kvoruma, došlo samo 9 odbornika

234 0

so bor featuredBOR, (IST Media) Sednica Skupštine opštine Bor, koja je bila zakazana za danas, odložena je zbog nedostatka kvoruma i njeno održavanje najavljeno je za 16. april.

 

U zakazano vreme došlo je svega devet odbornika, među kojima nije bilo predstavnika Srpske napredne stranke, što se tumači nesporazumima u toj partiji, koji tinjaju već duže vreme.

 

Među najznačajnijim tačkama dnevnog reda bila su imenovanja vršioca dužnosti direktora u Javno komunalnom preduzeću Toplana,  zašta je predložen Darko Milićević, i Vodovodu – Zoran Marković.

 

Odbornici su trebali da glasaju o Programu uređenja građevinskog zemljišta i održavanju komunalne infrastrukture, kojima je predviđeno da u 2015. godini za kapitalne investicije, pripremu, održavanje i opremanje građevinskog zemljišta, bude izdvojeno 300 miliona dinara.

 

Na dnevnom redu je bilo i rešavanje problema napuštenih pasa i mačaka, predlozi odluka o stipendiranju studenata čiji je prosek veći od osam i po i donošenje odluke o povratku Oktobarske nagrade Bora, umesto Đurđevdanske.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X