Skup bajkera na Borskom jezeru od 12. do 14.jula

250 0

BOR, Na Borskom jezeru 12, 13. i 14. jula biće organizovan tradicionalni skup bajkera “Moto skup 2013.” u organizaciji borskog moto kluba “East bikers”.

 

Za sada je poznato da će nastupati pojedini rok bendovi, a zbog tehničkih problema se kasni sa dogovorima za nastup pojedinih većih grupa.

 

2926-moto-skup-borTradicionalni “Moto skup 2013. Borsko jezero” i ove godine trebalo bi da obeleže nastupi poznatih grupa i bendova. Za sada je poznato da će nastupiti bendovi Sveti gral, BandX Ac/Dc tribute bend, Crossroad i bend Predigra.

 

Zbog tehničkih problema nije poznato ko će nastupati od poznatijih rok grupa, ali se očekuje da u narednih nekoliko dana moto klub “East bikers” zajedno sa Centrom za kulturu opštine Bor ugovori nastup i da već početkom ove nedelje sve bude spremno za ovogodišnji susret bajkera.

 

Kao i svake godine, u planu su obilazak turističkih mesta u opštini Bor, između ostalih i Kafića “Jama” u Borskoj jami, Brestovačke banje, Zoološkog vrta i drugih destinacija.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Borsko kulturno leto 2012

Piše - 3. August 2012. 0
Plаto ispred Domа kulture   21. avgust 2012. g. – Mladi borski talenti Miljana i Nemanja u 20 sati; 22. avgust…

U Negotinu biće izgrađen ekološki vetropark

Piše - 22. January 2012. 0
NЕGОТIN, 21. januara 2012. Zаmеniк prеdsеdniка Оpštinе Nеgоtin Brаnко Маrкоvić, јеdаn оd оsnivаčа i vlаsniка аustriјsко-srpsке firmе „Pricon Business Creation…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X