SERGEJ TRIFUNOVIĆ na drugom protestu 1 od 5miliona u Knjaževcu

560 0
KNJAŽEVAC, (IST Media) Drugi protest #1od5miliona“ u Knjaževcu održaće se i ovaj put na trgu Oslobođenja kod Spomen parka, u četvrtak 21. februara od 18 časova i na njemu će govoriti prof. dr Tatjana Paunović i glumac Sergej Trifunović, najavila je  građanska inicijativa „Za Knjaževac bez straha“, organizator protesta.

„Pozivamo sve naše sugrađane da nam se i ove nedelje pridruže na ovom mirnom skupu i stanu na stranu pristojne Srbije u borbi protiv diktature“, naveli su organizatori u saopštenju.

Ova organizacija je navela da je ispunjen jedan od zahteva sa protesta prošlog četvrtka, jer su šest lokalnih odbornika odborničke grupe „Za Knjaževac zajedno“, napustili sednicu skupištinskog zasedanja i time pokazali  „da nisu stranački poslušnici već narodni predstavnici“.

Okupljeni su na prethodnom protestu pozvali predstavnike stranaka iz vlasti i opozicije da im se pridruže na protestu, kako bi, kako su rekli, „zajedno vratili državu narodu“.

Sednicu su napustili odbornici „Za Knjaževac zajedno“ Nina Milutinović, Dragan Mančić, Dalibor Stanojević, Darko Petrović, Milan Zdravković, Vladimir Prodović.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X