Politika

Sednica Gradskog Veća. O Budžetu, službenom putu i pravilniku o sistematizaciji

BOR, (IST Media) – Načelnica Odeljenja poreske administracije Gradske uprave grada Bora Milena Strojić, boraviće službeno četiri dana u Švedskoj, kako bi se upoznala sa ulogama pojedinih aktera, iskustvima i politikama dobre uprave i odnosa vlasti i građana u Švedskoj.

Milena Strojić putuje u organizaciji programa Reforma poreza na imovinu, ima obezbeđen prevoz, smeštaj i ishranu za vreme trajanja službenog puta, dok ostali troškovi padaju na teret budžeta grada, a o tome će biti reči na sutrašnjoj sednici Gradskog Veća.

Na sednici će se naći i predlog zaključka o usvajanju Izveštaja o izvršenju budžeta grada Bora za period januar – septembar 2019. godine, kao i predlog izmena i dopuna Pravilnika o organizaciji i sistematizaciji radnih mesta u Gradskoj upravi, Pravobranilaštvu grada Bora, stručnim službama i posebnim organizacijama grada Bora.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

SSP: Rezoluciju Evropskog parlemanta vlast i tabloidi koriste za širenje govora mržnje

Ist Media

NPS: Bor nema strategiju razvoja turizma, Turistička organizacija samo aparat za stranačko promovisanje

Ist Media

Akcija opozicije – Birački spisak vam je kao kupus

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X