Politika

Saopštenje borskih naprednjaka povodom incidenta u Krivelju

 

Povodom današnjeg incidentana zboru meštana Krivelja, oglasio se i opštinski odbor Srpske napredne stranke. Saopštenje prenosio u celosti:

“Danas smo bili svedoci još jednog pokušaja politizacije i prikupljanja jeftinih političkih poena na narodnom zboru u selu Krivelj kod Bora povodom preseljenja pomenutog sela, gde su predstavnici opozicije, na čelu sa potpredsednikom NS Miroslavom Aleksićem, iskoristili priliku da se nepozvani pojave i, kao po običaju, demonstriraju silu.

Tako su predstavnici Narodne stranke u Boru, predvođeni Aleksićem i njegovim prijateljima nasilnicima, nasrnuli verbalno, ali i fizički na gradonačelnika Bora Aleksandra Milikića, i na taj način još jednom pokazali da je nasilnička politika jedino čime raspolažu i jedini program koji predstavljaju građanima Srbije.

I to upravo danas kada se država, Vlada RS, resorna ministarstva i grad Bor, nakon više od 40 godina, ozbiljno bave pitanjem rešavanja vekovnog rudarenja na ovim prostorima i kada postoji konkretan program koji se predstavlja meštanima Krivelja, opozicija je videla to kao priliku da pokaže svoju lažnu ‘zabrinutost’ za građane, da se počepa medijske pažnje sopstvenih plaćeničkih medija i da pokuša da na jadan način politizuje i ovaj događaj.

Uvereni smo da građani ne žele politiku nasilja ni u Boru ni u Srbiji. Ovo danas je slika opozicije, ovo je jedino što oni imaju da ponude. Neka opozicija nastavi sa nasilničkim ponašanjem, a mi ćemo nastaviti da radimo za dobrobit svih naših građana i meštana naših sela.

Činjenica je da opozicija, iz dana u dan, jasno pokazuje da je protiv Srbije, protiv napretka, protiv unapređenja kvaliteta života građana, da je protiv samih građana. Danas je opozicija poslala jasnu poruku građanima Srbije da se problemi rešavaju isključivo nasiljem i da je za male novce moguće potkupiti medije koji će veličati ovakvo nasilje nad ljudima.

Ostaje pitanje zašto danas nije normalno voditi pristojan razgovor sa predstavnicima opozicionih stranaka, a da oni, brže bolje, ne pribegnu sili, uvredama ili, što je najčešće, fizičkom obračunu?!  I da li je zaista jedino što opozicija u Boru, ali i čitavoj Srbiji, građanima nudi isključivo politiku zasnovanu na mržnji, nasilju, lažima, uvredama i sopstvenom interesu.

Mi smo uvereni da građani dobro pamte sve njihove demonstracije sile, poput motorne testere u Radio televiziji Srbije, nošenja vešala ulicama Beograda i uvredljivo i nasilničko ponašanje prema ženama i sigurni smo da takve scene ne žele da gledaju ponovo”.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

[VIDEO] Dimnim bombama i transparentima, opozicija blokirala rad sednice SO Majdanpek

Ist Media

Marković: Državna revizorska institucija otkrila nezakonitosti u poslovanju Toplane

Ist Media

Kompletan spisak kandidata za poslanike: Ko se sve nalazi na listi „Srbija protiv nasilja“?

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X