Safet Pavlović novi – stari predsednik opštine Žagubica

757 0

Safet Pavlović novi – stari predsednik opštine Žagubica, Žika Bomba – veza sa dijasporom

ŽAGUBICA, (IST Media) Dosadašnji predsednik opštine Žagubica, Safet Pavlović, obavljaće tu funkciju i u narednom periodu, odlučili su odbornici SO Žagubica u kojoj je apsolutnu vlast na nedavnim izborima osvojila Srpska napredna stranka, na čijem je čelu Pavlović.

Safet Pavlović je za svog zamenika predložio Predraga Ivkovića iz Krepoljina, a za članove opštinskog veća Predraga Draguljevića iz sela Osanica, Branislava Živkovića iz Suvog Dola, Nevenu Milanov iz Krepoljina, Žiku Šerbanovića iz Laznice, Bojana Viktorovića iz Žagubice, Petra Paunovića, penzionera i Dragišu Penčića, iz Krepoljina.

Za njih je glasalo 30, od 33 odbornika koliko broji lokalni parlament.

 

zika bomba i safet pavlovic_feat
Safet Pavlović, predsednik opštine Žagubica sa Živojinom Trifunovićem, savetnikom za investicije i odnose sa dijasporom

Funkciju predsednika SO Žagubica obavljaće dosadašnji poslanik SNS u Skupštini Srbije Olivera Pauljeskić, a Živojin Trifunović, zvani Žika Bomba, imenovan je za savetnika za kapitalne investicije i odnose sa dijasporom.

Novi-stari predsednik opštine je napomenuo da će sa odbornicima imati maksimalnu saradnju za sve što je bitno za stanovnike opštine.

Pred nama je ubrzo i formiranje Vlade Republike Srbije, što je od velikog značaja za našu opštinu”, rekao je Pavlović prethodno ne propustivši da podseti na posebnu čestitku koju je Pavloviću uputio predsednik SNS, Aleksandar Vučić. Pavlović očekuje da će Vlada Srbije konačno sa više pažnje gledati na Žagubicu, i pomoći joj, pre svega u infrastrukturi.

Živojin Trifunović je obećao da će uložiti napor kako bi Žagubica i celo Homolje postali interesantniji za domaće i strane investitore, što bi doprinelo otvaranju novih radnih mesta. Trifunović će pokušati i da iz dijaspore, u kojoj je veliki broj Žagubičana, dovuče više donacija i subvencija.

Ovaj biznismen iz Beča naveo je i da je njegov cilj da sa predsednikom Safetom Pavlovićem dovede investitore u Žagubicu i okolna sela, kako bi se otvorila nova radna mesta.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X