Sa policijskim časom u Boru danas počela dezinfekcija zgrada

34 0

BOR, (IST Media) – U okviru mera za sprečavanje širenja virusa korona na teritoriji grada Bora danas je otpočela dezinfekcija zgrada, a odluka je doneta na sednici Gradskog Štaba za vanredne situacije.

Ovu preventivnu meru direktno finansira grad Bor, a ona podrazumeva dezinfekciju ulaza, stepeništa, tastera liftova, gelendera, poštanskih sandučića.

Veterinarska stanica Bor vrši dezinfekciju ulaza, poštanskih sandučića i liftova, dok je JKP za stambene usluge, u koordinaciji sa upravnicima stambenih zajednica, organizovalo preduzeća i preduzetnike koji održavaju stambene zgrade na teritoriji grada da vrše dezinfekciju zajedničkih prostorija, gelendera i stepeništa.

Dezinfekcija je započela danas sa početkom policijskog časa.

 

Ovom aktivnošću biće obuhvaćene sve zgrade na teritoriji grada, a završetak dezinfekcije stambenih zgrada očekuje se u narednih sedam dana. Sprovedeni
tretmani dezinfekcije biće propisno obeleženi u cilju obaveštenja, a ono što je važno jeste da tretmani dezinfekcije nisu opasni po stanare zgrada nakon izvođenja.

Napominje se da je reč o dodatnim merama zaštite i da građani nikako ne smeju da prestanu sa primenom već preporučenih higijenskih i sanitarnih mera samozaštite i prevencije koje treba da spreče širenje virusa korona.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X