Korona

Sa policijskim časom u Boru danas počela dezinfekcija zgrada

BOR, (IST Media) – U okviru mera za sprečavanje širenja virusa korona na teritoriji grada Bora danas je otpočela dezinfekcija zgrada, a odluka je doneta na sednici Gradskog Štaba za vanredne situacije.

Ovu preventivnu meru direktno finansira grad Bor, a ona podrazumeva dezinfekciju ulaza, stepeništa, tastera liftova, gelendera, poštanskih sandučića.

Veterinarska stanica Bor vrši dezinfekciju ulaza, poštanskih sandučića i liftova, dok je JKP za stambene usluge, u koordinaciji sa upravnicima stambenih zajednica, organizovalo preduzeća i preduzetnike koji održavaju stambene zgrade na teritoriji grada da vrše dezinfekciju zajedničkih prostorija, gelendera i stepeništa.

Dezinfekcija je započela danas sa početkom policijskog časa.

 

Ovom aktivnošću biće obuhvaćene sve zgrade na teritoriji grada, a završetak dezinfekcije stambenih zgrada očekuje se u narednih sedam dana. Sprovedeni
tretmani dezinfekcije biće propisno obeleženi u cilju obaveštenja, a ono što je važno jeste da tretmani dezinfekcije nisu opasni po stanare zgrada nakon izvođenja.

Napominje se da je reč o dodatnim merama zaštite i da građani nikako ne smeju da prestanu sa primenom već preporučenih higijenskih i sanitarnih mera samozaštite i prevencije koje treba da spreče širenje virusa korona.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

U Boru nagli porast broja novozaraženih. Omikron virus je zarazniji i lakše se prenosi

Saša Trifunović

Na teritoriji grada 58 zaraženih korona virusom, jedna osoba preminula

Ist Media

Broj aktivnih slučajeva korona virusa u Boru danas je 49

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X