Sa policijskim časom u Boru danas počela dezinfekcija zgrada

89 0

BOR, (IST Media) – U okviru mera za sprečavanje širenja virusa korona na teritoriji grada Bora danas je otpočela dezinfekcija zgrada, a odluka je doneta na sednici Gradskog Štaba za vanredne situacije.

Ovu preventivnu meru direktno finansira grad Bor, a ona podrazumeva dezinfekciju ulaza, stepeništa, tastera liftova, gelendera, poštanskih sandučića.

Veterinarska stanica Bor vrši dezinfekciju ulaza, poštanskih sandučića i liftova, dok je JKP za stambene usluge, u koordinaciji sa upravnicima stambenih zajednica, organizovalo preduzeća i preduzetnike koji održavaju stambene zgrade na teritoriji grada da vrše dezinfekciju zajedničkih prostorija, gelendera i stepeništa.

Dezinfekcija je započela danas sa početkom policijskog časa.

 

Ovom aktivnošću biće obuhvaćene sve zgrade na teritoriji grada, a završetak dezinfekcije stambenih zgrada očekuje se u narednih sedam dana. Sprovedeni
tretmani dezinfekcije biće propisno obeleženi u cilju obaveštenja, a ono što je važno jeste da tretmani dezinfekcije nisu opasni po stanare zgrada nakon izvođenja.

Napominje se da je reč o dodatnim merama zaštite i da građani nikako ne smeju da prestanu sa primenom već preporučenih higijenskih i sanitarnih mera samozaštite i prevencije koje treba da spreče širenje virusa korona.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X