Sa ovih česama u opštini Bor nemojte piti vodu

1055 0

BOR, (IST Media) – Uzorci uzetih sa javnih česama u Boru pokazali su da je voda neispravna za piće u nekim delovima grada, ali i u nekim selima, kao i termalnim izvorištima.

Prema podacima Kancelarije za zaštitu životne sredine u opštini Bor, voda  nije za upotrebu sa česme “Homoljska 1” u Mesnoj zajednici Sever, izvor ispod vikendica na Savači, i voda sa česama “Složna braća” u Banjskom polju i “Rukjavica” u Novom gradskom centru.

Neispravna je voda sa termalnih izvora za bolesti živaca i bubrega u Brestovačkoj banji, ali i termalni izvor u selu Šarbanovac.

Loši rezultati kvaliteta vode pokazali su da je neispravna voda za piće u osnovnoj školi “Krušar”, na javnoj česmi “Krušar spomenik” i “Bele vode” u Gornjanu, “Hladna voda” u Bučju i na česmama u centru sela Tanda i Bučje.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Tupe makaze ministarke Mihajlović

Piše - 28. June 2015. 0
ZAJEČAR, (IST Media) Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, doživela je ogromnu neprijatnost prilikom svečanog otvaranja nedovršenog…

Borani ne putuju u Egipat

Piše - 9. November 2015. 0
BOR (IST Media, Beta) Prema podacima borskih turističkih agencija, među građanima Bora nema interesovanja za putovanja u Egipat u ovom…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X