DruštvoНекатегоризовано

Rukovodstvo Žagubice započelo sanaciju domova kulture

ŽAGUBICA, (IST Media, foto: screenshot RTV Homolje) Kako bise građanima obezbedilo adekvatno mesto za relizovanje planiranih kulturnih događaja, rukovodstvo opštine Žagubica nastavilo je sa realizacijom sanacije domova kulture u selima, u objekatima koji predstavljaju centralno mesto svih dešavanja.

 

Posle više decenija, obnovljeni su domovi kulture u Krupaji, Bliznaku, Ribaru i Izvarici, a upravo je završena i rekonstrukcija Doma kulture u Jošanici.

 

dom kulture Josanica

Zablistao Dom kulture u Jošanici

 

Detaljno je sređena spoljna fasada, a predsednik opštine Safet Pavlović, obećava da će u svakom naselju opštine Žagubica biti detaljno uređeni domovi kulture.

 

Veruje u opštinsko rukovodstvo
Milenković: Verujem u opštinsko rukovodstvo

Član Saveta Mesne zajednice „Budućnost Jošanica“, Radomir Milenković, naglašava da je spoljašnji izgled zgrade Doma kulture u tom selu bio u jako lošem stanju, i zbog toga istakao značaj upravo završenih radova na tom objektu.

 

„Za četiri decenije koliko radim u lokalnoj samoupravi, nijedan se predsednik nije toliko zauzeo kao u poslednje tri godine Safet Pavlović, i njegov zamenik Ljubiša Jovkić”, rekao je on.

 

Pavlović je najavio i izgradnju mosta u Jošanici, koji je bio porušen tokom poplava. On je izrazio očekivanja da će izgradnja mosta početkom već tokom septembra. Meštani ovog sela trenutno za prelaz preko reke koriste privremeno napravljeni nasip.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

U OŠ “Dušan Radović” završena školska godina na najhumaniji način – Akcijom “Za dečije srce bez mane”

Ist Media

[VIDEO] Borski srednjoškolci i zaposleni u Srbija Ziđin Koper čistili priobalje Borskog jezera

Ist Media

Svečanom akademijom obeleženo 63 godine Tehničkog fakulteta u Boru

Miloš Marković

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X