Rezultati JA SAM EXIT konkursa

331 0

EXIT je u sklopu R:Evolucije otvorio konkurs Ja sam EXIT, tokom koga su sve organizacije i pojedinci imali priliku da kreiraju festival po svojoj meri i pridruže se EXIT timu! Svi ljubitelji festivala imali su mogućnost da naprave sopstvenu binu iz snova, predlože ideje, unesu novu dozu zabave, osmisle umetničke instalacije koje će da krase tvrđavu, dizajniraju majice za EXIT ili budu deo reklamne kampanje festivala. Učešćem u konkursu i kreiranjem samo svog EXIT festivala, svi ljubitelji festivala su dobili šansu da realizuju svoju viziju, osvoje vredne nagrade i postanu deo EXIT tima.

 

EXIT publika 1

 

Pobednik konkursa je Novosađanin Goran Todorović, koji je poslao ideju u kategoriji My Idea. Kako je Petrovaradinska tvrđava jedan od najboljih prostora za festival na svetu, ideja koju je Goran predložio je da se maksimalno iskorisite sve prednosti koje ona pruža. Naime, tokom festivala biće organizovane tajne žurke u katakombama, prolazima i skrivenim šancima tvrđave. Ove žurke neće biti u zvaničnom programu festivala, ali će biti realizovane tokom njega i na njima će moći da prisustvuje samo ograničen broj ljudi koji reše zadatak koji će im biti postavljen na samom festivalu.

 

EXIT publika 2

 

Ali to nije sve… Kako su i neke od ideja koje smo dobili osvojile naša srca, mi smo se maksimalno potrudilii da ih realizujemo. Pored realizacije ovih sjajnih ideja na samom festivalu, odlučili smo da poklonimo i 2 seta karata za odabrane ideje iz svih oblasti Ja sam EXIT konkursa.

 

Ulaznice za Exit koji će biti održan od 10. do 14. jula 2013. su u prodaji. Više informacija o ulaznicama i prodajnim mestima može se pronaći na:http://www.exitfest.org i www.gigstix.com.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X