Rekviziti u parku za decu u NGC uklonjeni i više od mesec dana bili u početnoj fazi renoviranja. Izgradnja je konačno pokrenuta

119 0
Novi gradski centar

 

Park za decu u naselju Novi gradski centar u Boru, bio je u početnoj fazi radova više od mesec dana i umesto ljuljaška, klackalica i tobogana koji su se tu nalazili, videla se samo rizla i zemlja.

Umesto praznog terena do juče, danas su na budućem dečjem igralištu intenzivirani radovi.

Član Gradskog veća Marko Nikolić, koji je danas nadgledao radove, privremeni prekid poslova obrazložio je činjenicom da je izvođač naišao na podzemne kable i iz tog razloga morao je biti promenjen položaj igrališta, pa je izgradnja privremeno odložena, rekao je Nikolić.

Dodao je kako se trenutno izliva temelj, i da izgradnja parka ide svojim tokom, kao i da je u toku izgradnja još dva parka, u Slatinskom naselju i u Ulici Đorđa Andrejevića Kuna.

Marko Nikolic BorUkupno je za sva dečija igrališta izvojedno 19 miliona dinara, a ona su rađena po najvećim standardima. Pre svega bitna je bezbednost dece i svi rekviziti poseduju sertifikate uz obaveznu gumenu podlogu. Na delovima igrališta gde je potrebno postaviće se i zaštitna ograda, dodao je on.

Po rečima Nikolića, nakon Novog gradskog centra očekuje se izgradnja parkova u naselju Bor 2 i Brezoniku.

 

 

 

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X