Raspušten gradski odbor SPO iz Bora

282 0

BEOGRAD, 18. januara 2012. (Beta) Gradski odbor Srpskog pokreta obnove (SPO) u Boru saopštio je danas da je raspušten jer je javno tražio ostavku predsednika stranke Vuka Draškovića.

Vuk

 

Bivši predsednik Opštinskog odbora Goran Đokić kazao je agenciji Beta da je o raspuštanju saznao preko lokalnih medija, nakon čega ga je novoizabrani predsednik odbora pozvao i zatražio mu pečat stranke.

 

Đokić je dodao neće dati pečat stranke dok ne dobije zvanično saopštenje iz centrale o raspuštanju odbora.

 

Nekoliko funkcionera iz Bora zatražilo je pre nekoliko dana ostavku predsednika stranke Vuka Drašković zbog kršenja statuta stranke, a njima su se u tom zahtevu pridružilo i sedam članova beogradskog odbora SPO.

 

Đokić je rekao da ostavku Drašković traže zbog ulaska u “Preokret” sa Liberalno demokratskom partijom i promene politike prema Kosovu.

 

I funkcioneri beogradskog odbora SPO, koji su zahtevali ostavku predsednika stranke Vuka Draškovića saopštili su juče da su obavešteni da su isključeni iz SPO.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Opljačkana Kanada

Piše - 10. March 2013. 0
ZAJEČAR, (IST Media) Nepoznati muškarac opljačkao je sinoć prodavnicu “Kanada” u ulici Crvene Armije 44 u Zaječaru, i iz kase…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X