ZabavaНекатегоризовано

Raspisan Konkurs za učešće demo bendova na 50. Gitarijadi

ZAJEČAR (IST Media) Centar za kulturu i turizam grada Zaječara raspisao je konkurs za učešće demo bendova na 50. Gitarijadi, koja će biti održana od 11. do 13. avgusta na Gradskom stadionu u Zaječaru.

 

gitarijada
Pravo učešća na Konkursu imaju demo bendovi koji nemaju objavljeno komercijalno izdanje, a prijave za učešće na Konkursu se popunjavaju isključivo elektronskim putem – popunjavanjem obrasca na zvaničnom sajtu Gitarijade.

 

Uz obrazac prijave neophodno je priložiti: snimke dve autorske kompozicije u ukupnom trajanju do 10 minuta (mp3/wma/acc), tekstove kompozicija na maternjem jeziku, spisak članova benda sa kontaktima, kratku biografiju, kontakt listu i fotografiju benda (jpg). Bendovi su u obavezi da u prijavi posebno označe kompoziciju koja će biti objavljena na youtube kanalu Gitarijade. Konkurs se zvanično zaključuje 31. jula u ponoć.” stoji u saopštenju Centra za kulturu i turizam grada Zaječara.
Zvanična lista validno prijavljenih bendova biće objavljena 01. avgusta na sajtu festivala. Zavisno od broja prijavljenih bendova biće organizovane mini Gitarijade na kojima će biti izabrano 10 bendova koji će nastupiti u dva polufinala 11. i 12. avgusta.
Demo bendovi iz zemalja regiona plasiraće se na 50. Gitarijadu učešćem, odnosno pobedom na partnerskim Festivalima u svojim zemljama.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Repertoar bioskopa “Zvezda” od 11. do 16. aprila

Ist Media

[NAJAVA] Stand up komedija najboljeg epizodiste filma Montevideo, Bog te video

Ist Media

Koje igre na sreću u Evropi nude najveće džekpot nagrade?

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X