Rakiti priznanje Foruma za odgovorno poslovanje

222 0
BOR, (IST Media) Kompanija Rakita dobila je priznanje Foruma za odgovorno poslovanje za dostignuća u doprinosu lokalnoj zajedinici, a ova značajna nagrada uručena je tokom proslave desetogodišnjice Foruma koji okuplja više od 30 društveno odgovornih kompanija, među kojima su Telenor, Dilojt, Coca Cola, Bambi, B92, Banka Intesa, VIP Mobile, Unicredit i druge.

Svečanoj ceremoniji prisustvovali su državni sekretar Bojan Stević iz Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu, ambasadori Švedske, Holandije i Velike Britanije i drugi ugledni članovi poslovne zajednice.

“Zadovoljstvo nam je što je naša kompanija, osim članstva u Forumu za odgovorno poslovanje, dobila i priznanje koje pokazuje da su naša praksa, posvećenost i rezultati doprinosa lokalnoj zajednici prepoznati i cenjeni”, kažu u Rakiti.

U ovoj kompaniji naglašavaju da su joj u fokusu dugoročni održivi projekti kreiranja novih radnih mesta, edukacija i obrazovanje, podizanje svesti o zaštiti životne sredine, kao i filantropija i podrška lokalnim projektima organizacija civilnog društva.

 

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X