Rakiti priznanje Foruma za odgovorno poslovanje

159 0
BOR, (IST Media) Kompanija Rakita dobila je priznanje Foruma za odgovorno poslovanje za dostignuća u doprinosu lokalnoj zajedinici, a ova značajna nagrada uručena je tokom proslave desetogodišnjice Foruma koji okuplja više od 30 društveno odgovornih kompanija, među kojima su Telenor, Dilojt, Coca Cola, Bambi, B92, Banka Intesa, VIP Mobile, Unicredit i druge.

Svečanoj ceremoniji prisustvovali su državni sekretar Bojan Stević iz Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu, ambasadori Švedske, Holandije i Velike Britanije i drugi ugledni članovi poslovne zajednice.

“Zadovoljstvo nam je što je naša kompanija, osim članstva u Forumu za odgovorno poslovanje, dobila i priznanje koje pokazuje da su naša praksa, posvećenost i rezultati doprinosa lokalnoj zajednici prepoznati i cenjeni”, kažu u Rakiti.

U ovoj kompaniji naglašavaju da su joj u fokusu dugoročni održivi projekti kreiranja novih radnih mesta, edukacija i obrazovanje, podizanje svesti o zaštiti životne sredine, kao i filantropija i podrška lokalnim projektima organizacija civilnog društva.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Debakl Pepeljevca u Boru

Piše - 4. September 2012. 0
BOR, (Dragan Popaz) Borski zonaš nakon prošlonedeljnog poraza u Resavici zaigrao je kako najbolje ume i savladao tim Pepeljevca 4:0…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X