Radijatori i grejalice javnih preduzeća ustupljeni bolnici do sanacije kvara na toplovodu

110 0

foto: Grad Bor

BOR – Zbog slabijeg kvaliteta grejanja u Opštoj bolnici u Boru, u organizaciji Grada i gradskih javnih preduzeća i ustanova jutros je dostavljeno više od 100 grejnih tela za korišćenje u sobama pacijenata.

Iz gradske uprave kažu da su ekipe JKP „Toplana“ na terenu, i da naporno rade na uklanjanju kvara i normalizaciji grejanja koje je prekinuto zbog problema nedaleko od objekta „transfuzije“.

Zajedničkim snagama i brzom koordinacijom danas smo pokazali pravi primer solidarnosti, kao i da nam je zdravlje naših sugrađana na prvom mestu, obratio se preko društvenih mreža gradonačelnik Aleksandar Milikić.

Direktor Opšte bolnice dr Goran Joksimović naglasio  je da ta ustanova ni u jednom trenutku nije ostala u potpunosti bez grejanja, ali je potvrdio da je zbog nepredviđenog kvara bilo slabijeg kvaliteta.

Podsećamo da je zbog kvara na sekudanrnoj mreži grejanje u bolnici bilo slabije poslednjih dana, a situaciju je dodatno otežavalo često provetravanje prostorija zbog epidemije.

IST Media je juče najavila da će bolnici ustupiti jedan „norveški radijator“, ali nas je direktor obavestio da su grejna tela raspoređena u svim sobama i da za sada nema potrebe za dodatnim grejnim telima.

 

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X