Prozivkom igrača pojačana Slatina otpočela zimske pripreme

309 0

BOR, (Ist Media Dragan Popaz) Fudbaleri Slatine juče, (subota), prozivkom u prostorijama kluba i laganim treningom počeli zimske pripreme za prolećni deo šampionata u Okružnoj ligi Bor. Pojačanja u igračkom kadru na prvom treningu „žutih“.

 

Detalj sa letnjih priprema OFK Slatine *** Foto: D.Popaz

 

Nekadašnji zonaš, a sada član Okružne lige Bor obavio je prozivku igrača. Na samoj prozivci prisustvovali novajlije i povratnici u klubu, a stručni štab izneo je planove za prolećni deo takmičenja.

 

„Igrači će svakog dana imati lagane treninge, kako bi se telo naviklo na fizičke napore posle zimske pauze – ističe prvi strateg OFK Slatine Dejan Pavlović dodajući da u narednom periodu kada fizička forma igrača bude na zadovoljavajućem nivou Slatinjani će odigrati nekoliko kontrolnih utakmica.

 

Za sada nema povređenih igrača u timu „žutih“ ističu u taboru nekadašnjeg zonaša.

 

OFK Slatina 23.marta u (subotu), na domaćem terenu ugostiće tim Bučja, od koga je bila poražena u jesenjem delu prvenstva rezultatom 3:1. Naime ključ pobede „narandžastih“ bio je Đorđević sada povratik u redove Slatinjana, koji je svojim golovima odlučio pitanje pobednika u debitantskom meču Bučja u Donjoj Beloj Reci.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X