Promocija 49. zaječarske “Gitarijade” na Međunarodnom sajmu turizma

768 0

ZAJEČAR, Na upravo završenom međunarodnom Sajmu turizma u Beogradu, predstavljena je 49. po redu zaječarska Gitarijada i 19. Moto skup koji će ove godine biti održani od 5. do 8. avgusta.

 

gitarijada promocija 2

gitarijada promocija 3

 

Prezentacija je počela fantastičnim nastupom ansambla perkusionista muzičke škole “Stanković” iz Beograda, koji su svojim atraktivnim nastupom oduševili sajamsku publiku.

 

Okupljenim posetiocima i novinarima obratili su se Goran Radisavljević, direktor marketinga Gitarijade, Branimir Lokner, rock kritičar i predsednik žirija Gitarijade, Nenad Milosavljević iz Grupe Galija i Đorđe David, frontmen grupe Death Saw.

 

gitarijada promocija 4 gitarijada promocija 5

 

Pored datuma održavanja ovogodišnje Gitarijade, posetiocima štanda i novinarima, saopšteni su svi prateći programi ove najstarije rock manifestacije, koji će i ove godine biti sastavni deo Gitarijade, a najavljeno je i otvaranje konkursa za učešće demo bendova u takmičarskom delu.

 

Takođe je najavljen i celodnevni program predstavljanja Gitarijade u okviru Guitar Art Festivala, koji će biti održan u subotu 14. marta u Domu omladine u Beogradu. Od ranog jutra, do kasnih večernjih sati, Gitarijada će organizovati Muzičku berzu, Berzu stripova, tribinu “ Rock ‘N’ Roll i strip kultura”, izložbu najboljih radova Međunarodnog salona rok fotografije.

 

Istog dana biće održana konferencija za novinare na kojoj će biti promovisan program 49. Gitarijade, album benda D ZOO, pobednia 48. Gitarijade, promocija video spota benda Meda Vuk i Sandokan, pobednika 48.Gitarijade, po glasu publike.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X