Promocija 49. zaječarske “Gitarijade” na Međunarodnom sajmu turizma

295 0

ZAJEČAR, Na upravo završenom međunarodnom Sajmu turizma u Beogradu, predstavljena je 49. po redu zaječarska Gitarijada i 19. Moto skup koji će ove godine biti održani od 5. do 8. avgusta.

 

gitarijada promocija 2

gitarijada promocija 3

 

Prezentacija je počela fantastičnim nastupom ansambla perkusionista muzičke škole “Stanković” iz Beograda, koji su svojim atraktivnim nastupom oduševili sajamsku publiku.

 

Okupljenim posetiocima i novinarima obratili su se Goran Radisavljević, direktor marketinga Gitarijade, Branimir Lokner, rock kritičar i predsednik žirija Gitarijade, Nenad Milosavljević iz Grupe Galija i Đorđe David, frontmen grupe Death Saw.

 

gitarijada promocija 4 gitarijada promocija 5

 

Pored datuma održavanja ovogodišnje Gitarijade, posetiocima štanda i novinarima, saopšteni su svi prateći programi ove najstarije rock manifestacije, koji će i ove godine biti sastavni deo Gitarijade, a najavljeno je i otvaranje konkursa za učešće demo bendova u takmičarskom delu.

 

Takođe je najavljen i celodnevni program predstavljanja Gitarijade u okviru Guitar Art Festivala, koji će biti održan u subotu 14. marta u Domu omladine u Beogradu. Od ranog jutra, do kasnih večernjih sati, Gitarijada će organizovati Muzičku berzu, Berzu stripova, tribinu “ Rock ‘N’ Roll i strip kultura”, izložbu najboljih radova Međunarodnog salona rok fotografije.

 

Istog dana biće održana konferencija za novinare na kojoj će biti promovisan program 49. Gitarijade, album benda D ZOO, pobednia 48. Gitarijade, promocija video spota benda Meda Vuk i Sandokan, pobednika 48.Gitarijade, po glasu publike.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X