ZabavaНекатегоризовано

Promocija 49. Gitarijade u Sofiji

ZAJEČAR, (IST Media, Snežana Stanojević) U sredu 1. aprila u popularnom klubu RockIT u Sofiji u Bugarskoj, održaće se promocija 49. Gitarijade koja će se ove godine održati od 29. jula do 1. avgusta u gradu na Timoku.

 

Na promociji će nastupiti pobednici 48. Gitarijade sa teritorije Srbije, subotički D ZOO i popularni bugarski rok bend SEVI koji je nastupio u revijalnom delu 48. Gitarijade.

 

10448792_688003111234771_6299656696304999972_n

 

“Gitarijada je tokom poslednjih godina poprimila Međunarodni karakter, budući da se za učešće na ovom Festivalu već godinama prijavljuju bendovi sa područija bivše Jugoslavije. Početkom ove godine Ustanova Gitarijada je zaključila Ugovore o pratnerstvu, sa više Festivala u regionu: HGF (Hrvatska), Bedem Fest (Crna Gora), Taksirat (Makedonija), Silata na rok (Bugarska), Guitar Art Festival (Srbija)… ” U cilju promocije konkursa za učešće demo bendova na 49. Gitarijadu, organizovan je program, pod nazivom GITARIJADA PROMO TOUR, koja će biti realizovana u toku aprila meseca. Turneja obuhvata veće muzičke centre u regionu: Sofija, Ćustendil, Skoplje, Zagreb, Ljubljana, Velenje, Sarajevo, Nikšić, Temišvar… Programom promocije predviđene su press konferencije i zajednički nastupi bendova D ZOO i pobednika partnerskih Festivala”, kaže Perislav Ducić, direktor Ustanove Gitarijada.
 

dzoo-promocija-beograd

D ZOO – pobednici 48. Gitarijade sa teritorije Srbije

Foto Milena Ilić

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Repertoar bioskopa “Zvezda” od 20. do 25. juna

Ist Media

[VIDEO] Zvezda latino džeza i bosa nove KAREN SOUZA na Nišvilu

Ist Media

Audicija za „Srbija u ritmu Evrope“ 3. juna u sali Muzičke škole u Boru

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X