Promo cena kompleta za Nišville 2022. do ponedeljka, 30.maja

300 0
nisvil

 

Predstojeći Nišville jazz festival održaće se od 5. do 14. avgusta 2022, a glavni festivalski program će biti održan od četvrtka do nedelje, od 11 do 14. avgusta na Platou niške Tvrđave, saopštio je danas organizator.

Trenutno je aktuelna promo cena kompleta ulaznica za parter i bočne tribine od samo 2.500 dinara za 25 koncerata u centralnom festivalskom postoru, odnosno 100 dinara po koncertu.

Nisvil

Od ponedeljka, 30. maja komplet ulaznica će koštati 3.000 dinara, a u prodaji će biti i pojedinačne ulaznice za parter i tribine po ceni od 1.500 dinara za jedno veče.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima u mreži Ticket Vision u Srbiji i inostranstvu, kao i putem online prodaje na linku OVDE.

Organizator najavljuje da će sledeće izdanje Nišville jazz festivala pored bogatog muzičkog programa na više stejdževa u Tvrđavi, na Trgu Kralja Milana i na Amfiteatru keja na Nišavi, posetiocima ponuditi i vrlo kvalitetan internacionalni program u okviru narednog Nišville Jazz Teatar festivala, kao i mnoštvo dokumentarnih i igranih filmova sa muzičkom tematikom – Nišville Movie Summit 2022. Svi prateći programi za posetioce su besplatni, a ulaznica se plaća samo za glavni festivalski program.

Više o izvođačima na oficijelnom sajtu festivala OVDE.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X