Društvo

Projekat udruženja Tebrizam – Osnaživanje omladine kroz digitalno opismenjavanje

e projekat tebrizam

 

Cilj projekta koji sprovodi udruženje “Tebrizam” jeste osnaživanje mladih u domenu digitalne pismenosti i povećavanje njihovih učešća u lokalnoj zajednici kroz digitalni aktivizam.

U narednih godinu dana projekta omladinska organizacija “Tebrizam” sprovešće niz različitih aktivnosti kojima će osnažiti mlade u oblasti digitalne i medijske pismenosti kako bi mogli da iznesu njihove izazove i probleme sa kojima se svakodnevno suočavaju.

Kroz aktivnosti organizovaće se tri bloka teorijskih i praktičnih radionica kojima će se podsticati digitalno opismenjavanje mladih, podsticati praktični rad i kreiranje različitih aktuelnih video formata, seminar na kojem će eksperti iz relevantnih oblasti pričati na temu digitalne pismenosti i digitalnih alata, kao i e-sports događaj koji će biti završna aktivnost projekta.

Pomenute glavne aktivnosti projekta će biti podupirane različitim promotivnim, evaluacionim i diseminacionim aktivnostima organizacije.

Projekat “Otključavanje mogućnosti: Osnaživanje omladine kroz digitalno opismenjavanje i aktivno učešće u zajednici” je sufinansiran od strane Evropske unije, kroz Erasmus+ program.

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Raspisan tender za gradnju Evropskog vrtića u Boru vredan više od 600 miliona dinara 

Ist Media

Za mlade u Boru: Besplatne radionice digitalne i medijske pismenosti

Ist Media

Da li se sećate priče o Ivči? Posle osam meseci evo nastavka

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X