Program posete predsednika Srbije istočnoj Srbiji. Ulica Moše Pijade zatovrena do nedelje

794 0

BOR, (IST Media, foto:beta) Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, posetiće sutra, u subotu 16. marta istočnu Srbiju, a evo i rasporeda posete:

 

Bor

10:00 Obilazak pogona topionice bakra ZiJin Bor Copper d.o.o

(Adresa: Majdanpečka)

 

Rogljevo

12:00 Obilazak Rogljevačkih pivnica i razgovor sa lokalnim vinarima

Nakon obilaska predviđene su izjave za medije

(Adresa: selo Rogljevo, Negotin)

 

Negotin

13:25 Obilazak završnih radova na zgradi Doma za decu i omladinu „Stanko Paunović“

(Adresa: Badnjevski put 5)

 

Kladovo

14:20 Obilazak rekonstruisane OŠ „Vuk Karadžić“

(Adresa: 22. septembra 13)

 

Rtkovo

15:00 Obilazak poljoprivrednog domaćinstva Nikole Verbunkića i razgovor sa lokalnim poljoprivrednicima

(Adresa: 22.septembar 6, Rtkovo)

 

Bor

17:00 Obraćanje predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i predsednice Vlade Republike Srbije Ane Brnabić.

(Adresa: Moše Pijade)

 

Zbog posete predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića Boru, od petka do nedelje za saobraćaj će biti zavoren deo ulice Moše Pijade, saopštio je JKP “Vodovod”.

Deo ulice Moše Pijade od kružnog toka ukrštanja ulice Moše Pijade i ulice Nikole Pašića do ukrštanja ulica Moše Pijade i Boška Buhe (semafor kod Doma kulture) biće zatvoren za saobraćaj od petka, 15. marta od 16 časova do 7 sati u nedelju 17. marta.

Takođe, u delu ulice Moše Pijade, od ukrštanja sa ulicom Pionirskom do ukrštanja sa ulicom Boška Buhe (semafor kod Doma kulture), saobraćaj će biti zabranjen u subotu 16. marta od 12 sati do 21 časa.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

There are 1 comments

  1. Na mitingu sutra svi Borani i Boranke treba da izađu vedri, veseli i raspoloženi. Sutra ili nikada? Na mitingu čuće lepe i najlepše vesti i tu jedino će im se ispune sve želje i više od toga. Plate i penzije ikada veće, čak i iznad nemačkih. Sutra će oni biti najbogatiji u Evropi, izbrisaće spiskove nezapošljenih, neće biti više ulična prošenja, ni glad, ni beda, ni žeđi. Biće blagostanje u Boru, a još ako govori Spaskovski, lakoće Borani i da odu do Meseca i do blagodetnog bogatstva bez muka i rada. O ukidanju stogodišnjeg imena industrije bakra u Boru, RTB Bor, omogućiće plaćanje rudarske rente, struje, vode i poreza, što do sada u vladavini Sose nije činjeno, ali zato profit će ići na Daleki istok. Sav ovaj optimizam, na žalost, trajaće do buđenja u nedelju 17. marta, a zatim biće sve po starom, penzije i plate najniže u Evropi, zavladaće opet gladi, beda i žeđi stvoriće se gužva oko kontejnera. Nije važno sve to, važno je da je jedna sujeta zadovoljena i vlasnik će stići u Beograd samo sa izvanrednim prijemom, utiskom i razdraganosti borana, a za ostalo baš ga brig

    Odgovori

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X