Priznanje Privredne komore borskoj radio-televiziji

326 0

ssrifBOR, (IST Media) JP „štampa, radio i film“ (ŠRIF) u Boru, uvršteno je u grupu 20 najboljih preduzeća u okviru takmičenja za dodelu Nacionalne nagrade za društveno odgovorno poslovanje, saopštilo je danas to preduzeće.

 

U sastavu ŠRIF-a posluju lokalni radio i telervizija, a za nagradu je uvršteno po kriterijumima koje je postavila Privredna Komora Srbije.

 

Ovo preduzeće bi trebalo da se provatizuje do sredine 2015. godine

 

„Zadovoljstvo nam je i satisfakcija za dalji rad kada se ime jednog malog, javnog preduzeća sa Istoka Srbije nađe među kompanijama poput Koka Kole, Delta Holdinga, među mobilnim operaterima i bankama“, navodi menadžment ŠRIF-a.

 

Prema istraživanjima agencija, ovo preduzeće spada u red uspešnijih preduzeća što je prava retkost za medije u Srbiji.

 

Osim matične redakcije, za pripremu programa ima i svoju dopisničku mrežu u istočnoj Srbiji i emituje prgram na vlaškom, romskom i rumunskom jeziku.

 

Radio Televizija Bor je dobila najveću ocenu predstavnika OEBS-a, i uzimali ga kao primer kako mediji treba da rade na inkorporaciji nacionalnih manjina.

 

Nacionalnu nagradu za društveno odgovorno poslovanje Privredna komora Srbije dodeljuje od 2007. godine, a vilj konkursa je afirmacija osnovnih vrednosti društveno odgovornog poslovanja, kao i širenje svesti o značaju samog koncepta.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X