Pritvor vozaču zbog nesereće u kojoj je poginuo Ivan Stojilković

322 0
policija bor

 

Nikoli Ripuloviću (1999) iz Bora, koji je 15. oktobra izazvao saobraćajnu nesreću u Novom gradskom centru, u kojoj je smrtno povređen Ivan Stojilković (1990) određen je pritvor, nakon čega će biti priveden  osnovnom tužilaštvu u Boru, saznaje Ist media.

Tridesetjednogodišnji Ivan Stojilković preminuo je posle višednevne borbe lekara u Kliničkom centru u Nišu da mu saniraju povrede koje je zadobio u nesreći koja se dogodila u ulici Nade Dimić, kod kafane „Francuz“.

Ripulović se sumnjiči da je neprilagođenom brzinom izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je kraj puta pokosio pešaka Stojilkovića.

Inače, mlađanom Ripuloviću ovo nije jedino krivično delo iz oblasti saobraćaja koje mu se stavlja na teret.

Upravljajuči automobilom kao sedamnaestogodišnjak, on je izazvao saobraćajnu nesreću nedaleko od osnovne škole „Dušan Radović“ u Boru, kada je povrede zadobilo pet osoba, među kojima su bili i učenici.

Javnost u gradu uznemirena je posle prošlonedeljne tragedije u kojoj je zbog bahate vožnje izgubljen jedan mlad život.

Ogorčenje na društvenim mrežama je veliko. Borani postavljaju pitanje – kada će policija strožim kontrolama u noćnim satima stati na put bahatim vozačima koji se na asfaltu dokazuju svojim četvorotočkašima.

Revolt su izazvali i komentari na društvenim mrežama u kojima se tvrdi da se osumnjičeni Ripulović štiti jer je sin policijskog službenika u Boru, što je za Ist media demantovano u policijskoj upravi.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X