Prijavite se za besplatan seminar – Komunikacijom do uspeha

394 0

Posetite besplatan seminar “KOMUNIKACIJOM DO USPEHA” koji je dobra prilika za sve zainteresovane da potpuno besplatno unaprede svoja znanja iz ove oblasti.

Za one koji žele lično da prisustvuju, seminar će se održati u prostorijama kompanije LINK group na adresi Ulica Cara Dušana 34, Zemun.

Kako bi seminar bio što pristupačniji svim zainteresovanim osobama, bez obzira na njihovo mesto stanovanja, omogućili smo prenos seminara preko interneta. Link za prijavu i prenos uživo možete naći na ovoj strani.

“Želja nam je da omogućimo svim zainteresovanima da postanu konkurentniji na tržištu, da svoje akademsko znanje proširuju praktičnim komunikacionim i organizacionim veštinama, te usavršavaju sebe na profesionalnom planu. Nadamo se da će tako lakše doći do dobro plaćenog posla”, navode u LINKU..

Ovi besplatni seminari će se održavati jednom ili dva puta mesečno i biće pokrivene razne teme, te se nadamo da ćemo obuhvatanjem više oblasti omogućiti što većoj populaciji da stekne dodatne veštine bez troškova.

Budite slobodni i da poziv prosledite svima za koje smatrate da bi im ovo bilo interesantno, jer je seminar otvoren za sve.

Više informacija o aktuelnom seminaru možete pronaći u priloženom dokumentu ili na strani seminara.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X