Društvo

PRIJAVI SE i doprinesi pozitivnim promenama u svom okruženju. Podrška 2.000 evra

upshift_srbija

Svim mladim ljudima sa teritorije jugoistočne Srbije upućen  da se prijave za treći UPSHIFT konkurs koji se sprovodi u okviru zajedničkog regionalnog programa „Dijalog za budućnost“ i omogućuje mladima da doprinesu pozitivnim promenama u svom okruženju.

Nakon Beograda i Novog Sada, mladi sa teritorije jugoistočne Srbije imaju priliku da, uz podršku UNICEF-a,  UNDP-a i UNESCO, realizuju svoje ideje kroz interaktivne radionice, mentorski program i finansijsku podršku do 2000 evra.

Konkurs je otvoren za sve mlade uzrasta od 13 do 19 godina koji žive na teritoriji jugoistočne Srbije (Bor, Niš, Leskovac, Smederevo, Vranje, Požarevac, Zaječar, Pirot, Prokuplje, Smederevska Palanka).

Prijave su otvorene do 3. jula.

Kako izgleda UPSHIFT program?

Za 16 izabranih timova sa teritorije Jugoistočne Srbije sa najboljim idejama organizujemo dvodnevnu onlajn radionicu 18. i 19. jula 2020. godine.

Timovi će raditi sa mentorima, sticati nove veštine i znanja da dođu do željenog rešenja!

Čak osam najposvećenijih timova sa najoriginalnijim rešenjima dobiće finansijsku podršku u iznosu od 2.000 evra i podršku mentora da sprovedu svoju ideju u delo.

Prijavite se obavljaju putem OVOG LINKA.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

[AUDIO] Da li je navodna ideja o nuklearnom pogonu u Boru poslužila za nastavak “rata” SPS-a i SNS-a? Kinezi tvrde da im nuklearka ne pada na pamet

Ist Media

[VIDEO] Borski srednjoškolci poručuju: Nisi faca ako prekoračuješ brzinu!

Ist Media

Meštani Suvaje posle tri decenije dobili uredno snabdevanje vodom. Srbija Ziđin Majning izdvojila 1,5 miliona evra

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X