Pridružite se akciji za NAŠE NAJSIROMAŠNIJE SUGRAĐANE – Ako ste plemeniti – tu su KUKE DOBROTE

70 0
kuke dobrote 1

BOR – I Grad Bor se od juče priključio akciji „Kuke dobrote“, koja ima za cilj da pomogne najsiromašniima sugrađanima, a prema rečima organizatora, reakcija Borana je do sada „fantastična“.

Ako imaš donesi, ako nemaš ponesi – glasi poruka kojom se pozivaju Borani, ali i lokalni pekari, restorani i ostali privatnici, kao i mesne zajednice sa područja Bora, da pomognu akciju i na kukama dobrote okače hranu ili odeću koja im je „višak“.

Do sada su kuke dobrote postavljene ispred objketa „Maxi diskont“, „By Baj“ u ulici Kralja Petra, i na šetalištu IV kilometra, a biće postavljene i ispred pravoslavne crkve Sveti Đorđe.

Pozivamo sve vas da se priključite ovoj divnoj akciji. Ko ima neka donese, a kome treba neka se posluži i neka odnese.  Na kukama možete ostaviti neku topliju garderobu, jaknu, duks, ostaviti neko voće ili sendvič i da na taj način pomognete sugrađanima koji nemaju, kažu u Udruženju „Glasno za omladinu“ koje akciju oranizuje u saradnji sa neformalnom grupom „Borani se pitaju“.

 

Organizator podseća da idu praznici i da je za promenu lepo širiti ljubav, pa se Borani pozivaju i da za novogodišnje praznike na kukama ostave i skromne paketiće za mališane čiji roditelji nemaju mogućnost da ih daruju deci.

 

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X