Prevrnuo se traktor sa prikolicom, devetoro povređenih

262 0

BOR, Jena osoba zadobila je teže, a osmoro lakše telesne povrede, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 19 sati, kada se na putu Gornjane – Veliki Krivrelj prevrnuo traktor sa prikolicom u kojoj su se prevozile osobe sa uranka na planini Stol.

 

traktor nesrecha featured copy
Ilustracija

 

Kako je IST Mediji rečeno u borskoj bolnici, na odeljenje trijaže doveženo je devetoro povređenih.

 

„Zbog teških povreda glave, Divna N. (47) iz sela Veliki Krivelj prevežena je na odeljenje neurologije u Kliničkom centru u Nišu, dok su ostali pušteni na kućno lečenje“, rekao nam je dežurni lekar.

 

Prema prvim podacima, do nesreće je došlo kada se traktor sa prikolicom, u kojoj je sedelo više osoba koje su se vraćale sa uranka na planini Stol, prevrnuo kraj puta. Traktorom je upravljao Dušan T. (62), za koga se pretpostavlja da je bio pod dejstvom alkohola.

 

 

U prikolici je bilo 16 putnika, među kojima i dva dečaka starosti osam i 14 godina. Nedaleko od sela Veliki Krivelj, vozač, koji je do penzionisanja radio u autotransportnom preduzeću “Borprevoz“, izgubio je kontrolu nad traktorom“, i sleteo sa puta, rečeno je novinarima.

 

„Vozilo je sletelo s puta, prikolica se otkačila i katapultirala putnike. Putnici su popadali na zemlju i samo srećom većina ih je prošla sa lakšim ozledama“, rekao nam je jedan od putnika.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X