Pretučena vaspitačica, nasilna majka bila spremna i da ubije

405 0

BOR, (IST Media) Psihički obolela žena, pretukla je u hodniku škole “Branko Radičević” u Boru Ljiljanu Filipović, vaspitačicu njene kćerke u predškolskom odeljenju. Vaspitačica je zadobila teški prelom šake i lakšu povredu glave, potvrđeno je IST Mediji u Zdravstvenom centru u Boru.

 

Prema rečima očevidaca, juče popodne, majka jedne učenice je neometano ušla u hodnik škole, i od učiteljice zatražila odgovor u vezi sukoba između romske dece čije su i porodice u zavadi. Pošto joj se nije svideo odgovor vaspitačice u vezi njenog deteta, udarila ju je rukom u glavu, a zatim počela da je šutira nogama. Time se nije zadovoljila, nego je nad nemoćnom vaspitačicom zamahnula  stolicom kojom je Filipovićevoj, u trenutku dok je pokušala da se odbrani, polomila šaku.

 

skola branko radicevic

Hodnikom škole bez kontrole šeteju osobe spremne i da ubiju

 

“Šokirana takvom scenom, mališani su u duksericama vrišteći pobegli iz učionice izvan škole. Vaspitačica sa 35 godina radnog iskustva u ovom poslu, napadnuta je bez ikakvog povoda, jer se nasilnoj ženi prosto nije svideo odgovor, rekla nam je jedna od Ljiljaninih kolega.

 

Situacija bi, kaže ona, bila mnogo gora da nisu priskočili dežurni nastavnici i pomoćno-tehničko osoblje škole, koje su je odbranile od nasilne žene.

 

Ubrzo je došla i policija. Kažu da su razjarenu ženu jedva savladala tri policajca, koji su joj teškom mukom, trudeći se da ne budu nasilni, stavili lisice.

 

Vikala je: “Baš me briga, imam dokaz da sam luda, i niko mi ne može ništa čak i ako ubijem”, rekli su nam policajci.

 

os branko radicevic

Policija čuva “Branka” od psycho-rodtelja

 

Kako smo saznali u Policijskoj upravi u Boru, sa ovim slučajem upoznati su Opštinski javni tužilac i Centar za socijalni rad.

 

“Zbog bezbednosti, u školama su pojačane ekipe školskih policajaca, a deca sukobljenih porodica, do daljeg neće ići u školu” rečeno nam je u policiji.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X